| Havoc a întrebat:

Pai sa incep iubesc o fata o cunosc inca din clasa 4 si printr-a 8 m-am indragostit de ea la liceu am picat in acelasi liceu si in aceeasi clasa ce coincidenta. Noi doi suntem foarte foarte buni prieteni mergem unu pe la altu acas nu e nici o problema m-am apropriat foarte mult de ea. Deci sa incep acum 2 luni am luat-o pe la mine si am fost in bucatarie am halit ceva dupa am inceput sa ne sarutam.Ea a zis ca e ceva ciudat am zis ok nu vreau. Acum 3 zile a fost ziua cu o seara in urma am fost amnd la un suc ne-am tinut de mana toate bune si frumoase.Ce sa va spun la ziua ei a fost beata crita si m-am sarutat toata noaptea iar dimineata imi zice prieteni cu beneficii ce sa mai inteleg imi zice doar just friend. Datimi un sfat ca sa stau cu ea sau ce sa fac sa o las balta nu mai suport chestia asta.

2 răspunsuri:
| Logout a răspuns:

Ca sa o faci sa ii vina mintea la cap, eu zic sa te cuplezi cu o alta fata sa o faci geloasa. oricum, si eu am trecut prin asta, si pana in clasa a 12-a mi-au disparut fluturasii din stomac dupa pers respectiva... totul e trecator, eu zic sa pastrati mai bine o prietenie, si nici prieteni cu beneficii sa nu fiti ca nu e frumos!

| Florenta16 a răspuns:

Spune-i ca tu nu vrei sa fii cu ea "friends with benefits" si punct. Spune-i ca o placi intr-adevar si ca vrei sa fiti impreuna. Zi-i ca te atrage si sarut-o si tine-o in brate! Bafta!