| anonimca54 a întrebat:

Salut tpu.Pe data de 25 iulie pe la ora douasprezece noaptea am facut dragoste cu prietenul meu iar menstruatia mea venit pe 25 doar ca pe la ora 13. Poate fi din cauza ca am facut dragoste noaptea? Insa am facut protejat dragoste si inca cu postila anticonceptionala dar cu o saptamana sau doua am facut dragoste fara prezervativ insa nu a durat nici macar 5 minute, Si menstruatia a tinut de pe 25 pina pe 28. Imi fac griji sa nu venit mentruatia din cauza ca am facut dragoste si sa nu fi fost chiar aceea mentruatie si sa fie vreo sarcina pe deasupra. Daca intelegeti ce spun eu.Acum ma doare burta des.cam ametesc daca ma ridic brusc de pe skaun sau fotoliu, dorm mult.Sau poate toate aceste simptome sunt pentru ca imi fac griji de asta? Astept parerile voastre.Dau funda!

Răspuns Câştigător
| MariaIoana a răspuns:

Ai un ciclu menstrual regulat? Adica, tot la 28 de zile? Pai,daca ti-a venit ciclul, nu ai ramas insarcinata, mai ales ca v-ati protejat.Iar cat despre "simptome", poate esti putin anemica, de aia ametesti.Cat despre somnul mult, corpul tau simte nevoia de mai multa odihna.
Pentru linistea ta, fa-ti un test de sarcina.

| anonimca54 explică (pentru MariaIoana):

Nu cilcul nu este regulat, Cred ca dupa ce meam inceput viata sexuala o sa devina regulat.cel putin eu asa stiu.dAR MA GINDEAM ca poate acel numit ciclu este de la faptul ca noaptea am facuut dragoste, sauas aceva nu este posibil? Asa in general ma trezesc la ora 13-15 Insa pot dormi atita si de la faptul ca ma culc noaptea pe la orele 2-3

| MariaIoana a răspuns (pentru anonimca54):

Nu conteaza la ce ora faci dragoste, ci sa faci protejat.Ti'a venit ciclul pentru ca trebuia sa iti vina.Printre altele, si orele astea de somn ale tale cred eu ca iti da totul peste cap(ciclu neregulat), pentru ca organismul tau nu se odihneste asa cum trebuie.Cred eu, asta ar fi unul dintre cateva motive posibile.Somnul de la 10=12 noaptea, este cel mai bun, cel mai odihnitor.Sunt suficiente 6-7 ore de somn, pe noapte pentru ca corpul tau sa fie odihnit.Se zice ca asa e sanatos.
Tin minte ca si eu eram asa ca si tine, iar mama imi zicea mereu : Cu cat dormi mai mult, cu atata ai dormi tot mai mult.Si era adevarat.happy

2 răspunsuri: