Buna!
Daca asta e scurt ma gandesc cum e lung.Poi iti ascunde ceva are pe altcinva in secret, sau nu o lasa parintii cu iubitii, foarte complicata proablema intreab-o ce ascunde spune-i c nu te superi, nu o fa sa se rusineze.
Succes!
Pa, pa!
Exista mai multe variante:
-are prieten
-ii e rusine cu tine
-e timida
-nu o lasa parintii sa aiba prieten
-nu stie inca ce simte pentru tine si ii e frica sa nu faca o greseala pe care s-o regrete mai tarziu
.
.
.
.
Cel mai bine e sa vb cu ea face-to-face la scoala daca nu poti in alta parte, ia-o deoparte si pune-i niste intrebari, zii sa te lamureasca
Cred ca ea nu simte la fel pentru tine,si mi se pare ca se cam joaca cu tine,esti un paputoi,ceva de genu,poate ce simte pentru tine este doar sentimentul de prietenie,ia las-o tu in pace o perioada,n-o mai stresa,vorbiti la scoala,ca sunteti colegi pana la urma,dar cand ajungi acasa,joacate pe pc cu prietenii,numai intra pe fb o perioada,si atunci cand te baga in seama nu-i raspunde imediat,mai las-o sa fiarba,si daca la scoala te intreaba ca de ce numai vorbeste cu tine ii dai aceleasi replici pe care ti le-a dat si ea tie,o placi o placi dar nici sa se joace asa cu tine,nu esti marioneta,succes, las-o in pace si daca vine ea singura inseamna ca simte ceva pentru tine, daca nu, te-a folosit, take care
Frate faza este ca..cand vin de la scoala imi deschid facebook'ul si il las asa..si ma pun sa ma joc la pc cu prietenii.dar eu nu vad cand intra si ia singura imi scrie.
Atunci daca vrei sa afli,stai de vorba cu ea si lamurestete singur,spune-i ce crezi tu si gata,fiti sinceri si terminati odata,mie asa mi se pare,ca se joaca cu tine, daca nici sa iesiti in oras nu vrea sa iesiti, poate are pe altul, intreab-o ce are si gata, te lamuresti
Pai dac va intalniti a sc vorbiti atunci, dar nu o sufoca sa vb cu tine non stop, lasi timp si pentru ea, faoo sa se gandeasca si ea la tine.