| Cosminake2012 a întrebat:

Peste 2 zile ma duc la ziua de nastere a unui coleg. Si, acolo e fata pe care eu o plac. Nu stiu ce sa fac sa o fac sa ma placa sau eu nici nu stiu daca ea ma place! Am vazut doar ca la scoala la banchet dupa ce am terminat cu toate, profesorii ne-au invitat sa servim din prajiturele si sa bem suc. Iar accea fata era langa mine cand m-am dus, a venit dupa mine eu nu am vazut-o m-am dus la colegul meu care avea sticla in mana mi-a pus in pahar suc si dupa m-am intors era in spatele meu, si atunci mi-a zambit. Asta inseamna ca ma place? Pentru ca prietenii mei imi spun ca da, dar o parte zic ca nu si nu stiu ce sa cred. Voi ce credeti? Asa si sa revenim ce sa fac sa stiu ca ma place? Unii din prietenii mei imi spun sa ma duc direct la ea si sa o intreb daca ma place, eu cred ca nu e bine asa. Voi ce sfaturi imi dati?

2 răspunsuri:
| crissa20 a răspuns:

Cel mai vine esa faci cum ti-au spus prietenii tai daca ai curaj du-te la ea si intreab-owinking daca esti mai timid mai bine ai incerca sa-i dai de inteles ca o placiwinking baflawinking

| XamUITATsaimiPUNnumeX a răspuns:

Gen. Cu un zambet, nu se face primavara thinking Pe tine cum te duce capusoru` ala? Daca o 'placi' pe tipa. Du`te si spune`i. Exprima`ti sentimentele. Traieste`ti viata, copilule! Daca zice nu? Asta e. Viata merge inainte. TE TESTEAZA ^^. HiHi. Iti da un sut in fund iar tu trebuie sa te ridici. -.- Bafta cu tipa. P.S : Cati ani ai? 12?