Buna,
Daca ai reusit sa o saruti prima data,a dua oara nu mai e asa greu! incearca sa iti stapanesti emotile,doar esti barbat,ce naiba!
Inchizi ochii si ii dai drumu'! nu trebuie sa pregatesti scena de inainte,asta vine asa, pe moment, din suflet!
Bafta!
^^ ia-o pe nepregatite pur si simplu o iei de mina o tragi inspre tine si inchizi ochii... unii baieti ca sa fie mai de neuitat isi ating prietenele unpik mai jos de spate... poate incerci si u daca treci peste emotii ^^ te pup bye bye
De acord cu ea, nu e bine sa planuiesti un sarut, adica eu cel putin mi-am imaginat cum va fi primul meu sarut de nu stiu cate ori si atunci cand s-a intamplat a fost un dezastru, adica serios, trebuie sa fie ceva spontan, a si daca e abia a doua oara nu incerca french-ul, fiindca e nasol tare si risti sa fii muscat, eu mi-am muscat iubitul de limba prima data cand am incercat sa ne dam french, oricum ar fi, o sa fie bine, nu se poate sa patesti mai rau ca mine, succes!
Nu mai are nevoie de raspuns ca la parasit iubita il iubea pe altu si el s-a dat la ea !
Anonima17191 întreabă: