anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, plac o fată de ceva timp, singura problemă este vârstă, ea este cu 8 ani mai mare decât mine.Mă gândesc să-i scriu dar mi-e frică să nu mă fac de râs, să-i dau mesaj?

14 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu-i da nici un mesaj.
Da-i un trandafir.
Cumpara-l, asteapt-o, priveste-o in ochi si spune-i zambind "asta e pentru tine" si pleaca.
Las-o pe ea sa incerce sa descifreze marele tau secret. Daca o interesezi, o sa dea singura un semn.
Bafta si nu te pierde.happy

| SG1995 a răspuns (pentru greece12):

Fix asa o sa o cucerească. laughing

| RAY a răspuns:

Îți este teama ca vei fii refuzat și asta doare foarte puternic, pai încearcă și asta e, dar nu fii disperat sexual, nu ii propune sex, deși asta cautam sex

| CezarAlex222 a răspuns (pentru RAY):

Nu ma interesează foarte mult partea sexuală, mai mult aș prefera să o cunosc mai bine, să petrecem momente atat frumoase cât și urate împreună

| RAY a răspuns (pentru CezarAlex222):

Contează aspectul fizic

Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca ai peste 20 de ani, scrie-i linistit, va potriviti. Exista multe relatii pe reteta asta.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ești minor?

Dacă nu, poti incerca. Cel mult, se va amuza. happy

| SG1995 a răspuns:

I've been there, I've done that, is not worthy, treci peste.

| Alexandru250201 a răspuns:

Nu vreau sa te descurajez dar fiind o diferenta de varsta mare intre voi dandu-i mesaj va fi cam degeaba, te va vedea ca un copil. Femeile cauta barbati mai mare decat ele ca sa fie la fel sau mai maturi pentru ca ele se maturizeaza mai repede

| CezarAlex222 a răspuns (pentru Alexandru250201):

Mersi mult voi ține cont de sfat