| DJSpook1 a întrebat:

plac o fata foarte mult dar ea zice ca nu ma place, o cunosteam de mic, eu am bunici la ea in sat si ea are bunici la mine in sat, cand am fost in vacanta de vara acolo, ea tot se uita la mine radea, chestii de astea. Iar dupa ce am plecat de-acolo ea a venit la mine in sat si se comporta foarte urat cu mine, si mi-a zis ca nu ma place, dar acuma 5 zile o prietena de a mea a intrebat daca ma place si ea a zis ca da. Eu nu stiu ce sa mai cred, cand vad ca se comporta asa cu mine mi se rupe inima, oare de ce zicea asta? Ia spus si lui sora mea ca-s frumos, iar eu cand am intrebat-o de ce a zis asta a spus ca,, de ce nu as fi spus asta, pentru ca e adevarat". Ce sa mai inteleg sad, funda pentru raspunsul care ma ajuta.

4 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Fara suparare dar fata este instabila psihic, indeparteaza-te de ea cat mai urgent

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Propun sa ii dai un pupic fulger pe buze. Dupa aia faci pe indiferentul si ai garantia mea ca o sa umble ea dupa tine.

| fairy14 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea despre asta. Poate are un motiv pentru care se comporta asa, vezi poate crede ca esti frumos dar nu vrea sa formati un cuplu, poate vrea sa ii fii doar prieten si nimic mai mult. Poate ai facut vreun gest, vreo faza care a suparat-o! Nu stiu, cel mai indicat e sa vorbesti cu ea, sa o intrebi daca a suparat-o ceva, daca vrea sa fiti doar prieteni sau ceva mai mult! Fii deschis si spune-i si ei sa fie la fel!(intereseaza-te daca nu are prieten, poate fi si asta un motiv al unui comportament ciudat! ) Baftaa!

| Sezen a răspuns:

Hey uite un pont unele fete nu sunt cum par UNELE ...nu le bag pe toate in aceiasi oala.dar poti macar sa te porti tu frumos cu ea si poate se trezeste la realitate...incerca astawinking