Ma gandesc ca mama ta a plecat de acasa tot pentru a-ti fi tie mai bina, de aceea cred ca aceasta relatie a ta cu baiatul care-si cere mereu scuze nu e tocmai ok, se simte atras de tine mai ales ca poate i-ai oferit cat de cat siguranta si acel sentiment de apartenenta si asta pentru ca el e orfan! cea mai buna solutie dupa parerea mea e sa-l ti mai la distanta, sa nu-i zici in fata ''sa o terminam pe veci'', sa nu faci asta dar poti frumos sa-i zici ca vrei sa te pui si u mai cu burta pe carte pentru ca iti respecti mama care face atatea pentru tine! las-o mai moale cu el! succes!:*
Clar ca iubit pare a fi un baiat foarte de treabe ca e destul de pretios nu rata ocazia faputl ca asi facut sex nu suna de genu ca el tea... pe tine suna de genu tu l-ai... pe el el pe tine poate ati baut amandoi nu-i vina lui sa stii ca baieti au nevoie sa faca sex
Am 21 de ani, el are 24.In noaptea aia nu m-a luat cu forta la el acasa pentru ca si eu m-am simtit atrasa si am mers de bunavoie.E de ajuns?
OOO,scuze.Nu e orfan! Am inteles eu gresit...Mama si tatal lui traiesc...Mama mea a plecat la o ruda in strainatate, nu de tot.doar 6 luni .
Biiencutza_6492 întreabă: