Asa sunt si eu, dar niciodata nu am cautat fete populare pentru ca am aceeasi impresie ca tine, se uita la mine ca la cineva inferior sau un ciudat.
Da, m-am gandit si la asta. Si am zis ca daca ar fi mai timida ca mine chiar ca nu am vorbi. Adica sa zicem ca poate vorbesc si eu ceva, dar daca ea nu ma ajuta atunci e grav. Aici mai depinde si de caracterul fiecaruia. De exemplu poate fata e timida, dar daca vede ca baiatul cu care vorbeste o intelege sau o face sa se simta in apele ei, poate nu mai este asa timida sau invers, parerea mea.
Eu fac 18 ani in mai. Si cred ca prolema asta cu timiditatea se datoreaza familiei. De exemplu eu am fost crescut de bunici de la 1 an si jumatate. Ei mereu m-au invatat cei mai corect si nu regret nimic pana acum. Cred ca seman mai mult cu mama mea care a murit cand aveam varsta de 10 ani, Dumnezeu sa o ierte, cred ca acest lucru m-a afectat cel mai mult.
Nu stiu cum sa iti spun, dar eu traiesc asa mai mult in vise si sperante, incerc sa aleg cei mai bine. Acum depinde cum intelegeti asta.