Păi dacă are prieten, ce te face să crezi că l-ar părăsi pentru tine?
Și dacă chiar ar face-o, ce te face să crezi că nu te-ar părăsi și pe tine pentru altul la un moment dat? )))
Desigur, ai nevoie de colti de vampir, limba de vrajitoare, sange de varcolac, coada de dragon (merge si de la un pui), ochi de trol, sudoare de goblin. Amesteci astea, iar apoi, folosindu-te de cartea de vraji pe care o gasesti in Skyrim. Ai grija cand faci asta, la generatia arahnidica-tarantulara. Poti sa ii blestemi prin rangul ezoteric care ti-a fost oferit de vrajitori ezoterici abilitati. Grija la Bafometos!
Salut. Te sfătuiesc s-o lași în pace dacă are prieten. Atracția poate fi trecătoare. Nu este normal să-i provoci suferință iubitului ei.
Si eu am trecut prin asta imi placea foarte mult de un baiat si el nu ma placea deloc. am apelat la tot felul de metode dar fara succes, pana mi-a recomandat o prietena un domn care face ritualuri, vraji. nu credeam in astea dar chiar sunt adevarate, a doua zi dupa ce am apelat la dansul parca era obsedat de mine. il gasesti aici zero sapte trei noua unu sase zero cinci doi sapte sau pe Facebook tamaduitorul constantin. recomand cu incredere