| cristi2415151 a întrebat:

pot spune ca din un baiat care acu 1 luna vroia sa se sinucida, am luat viata mai in gluma, am devenit mult mai indraznet mai nepasator, si am ajuns sa vb cu o fata f frumoasa
problema la mine era timiditatea, inca mai sunt timid, dar incerc sa trec peste, maine ma intalnesc cu ea, ne cunoastem de pe facebook, poze, ne stim din vedere, si azi am facut rost de idu ei si dupa vreo 3 ore de vorbitlaughing am ajuns la o intalnire
spre rusinea mea, am 16 ani si nu am sarutat niciodata o fatasad
ziceti-mi si mie daca e sa vreau sa o sarut cum sa incep? sa ii sarut usor buzele, iar apoi sa bag limba la ea in gurita, un fel de mangaieri cu varfu limbiilor?sad
(asa mi-a zis o prietena f buna sa fac)
nu radeti de mine, dati-mi un sfat
mersi frumos,

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Bravo,imi place de tine!
Te-ai trezit la realitate,esti perfect!
Inteleg pasii mari pe care i-ai facut si ma bucur grozav pentru intalnirea ta.
Acum, in privinta sarutului, da-mi voie sa-ti dau un sfat.Nu te repezi din prima sa o saruti in felul in care te gandesti tu.
Va intalniti,vorbiti,totul bine, dar un sarut simplu e mult mai recomandabil. Fata te-ar putea considera prea indraznet, s-ar putea speria.
Saruta-i usor buzele si nu prea incerca sa mergi mai departe.Pentru o prima intalnire,cred ca e cel mai potrivit. Daca nu stii nici cum ajungi aici,incearca sa-i spui ceva la ureche si,in loc de ureche,poposeste pe buzele ei,nu e greu.
Daca,pe de alta parte,placi mult fetei si te incurajeaza, prietena ta foarte buna te-a invatat bine, cam asa se saruta.
Asa ca mult noroc la intalnire si bafta maxima!

3 răspunsuri:
| IoanaaM a răspuns:

Nu trebuie sa iti faci griji in privinta unui sarut.Totul va veni de la sine.

| AndreiBox a răspuns:

Salut Cristi, imi aduci oarecum aminte de mine. acum cativa ani, nu e o rusine ca nu ai sarutat o fata, asta este. Am avut si eu problema cu sarutatul pe la 12-13 ani si crede'ma ca totul va veni de la sine, nu forta, misca limba lent, pentru ca asa e cel mai bine, mai ales la inceput. Dar mai sunt multi pasi pana la acel "sarut". Ai grija de tine, multa bafta.

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Inainte de sarut, da-i o palma! Fetele iubesc baietii duri.