Nu te sfarma dejaba, ei ii plac baietii rai. Daca nu poti fi rau, atunci nicio sansa.
Fata nu se poate indragosti de tine pentru faptul ca tu ii cumperi un cadou mai special (la ce anume te-ai gandit?). Daca nu are fluturasi in burta pentru tine, ii poti cumpara tu si mama cadoului si degeaba. Cel mult o cumperi pe ea, dar nu si sentimentele ei. Este si asta o solutie, si chiar se practica!
Da, asa-i, dar eu cred ca-i pasa catusi de putin, si ma gandesc ca poate se razgandeste...
Asa-i, in dragoste si nu numai, speranta moare ultima.
Stai cuminte. Vrei si refuzul nr 2? Lasa fata si treci mai departe.Nu pleca din preajma ei, dar treci mai departe sentimental.Nu pleca fiindca nu se stie cum se razgandeste.
Ok, pai in cazul asta poate cadoul o pune pe ganduri si se razgandeste, nu?
Nope,fara cadou.Nu o pune pe ganduri, doar arata ca disperi. Disperatii nu pupa nimic.Stai prin preajma, poate prinzi un moment bun sa o,, consolezi,,.Nu se stie niciodata.
Mda... nu stiu ce sa zic, poate cadoul va fi o consolare, o vad cam demoralizata.
Daca e demoralizata in amor, cadoul tau nu va aduce nimic bun.Consoleaza fata verbal.Dar nu sa te dai la ea ca nu faci nimic. Vorbeste cu ea, sustine-o.
Mai incearca si a doua oara, la unele merge, la unele nu. Poate va fi mai deschisa sa te cunoasca. Oricum i-ai spus deja o data, ce mai conteaza a doua oara?
Stii cum e :Incercarea moarte n-are! daca tu simti ca inca o iubesti de ce sa nu faci tot posibilul sa te placa si ea?
Pai frate daca relatia de prietenie dintre voi e la fel ca atunci nu mai are rost sa incerci pentru ca raspunsul v-a fii tot nu.Nu este imposibil sa uiti o fata trebuie doar sa iti stea mintea la alt lucru si sa nu iti mai pese de ea
Pai relatia e la fel ca atunci, dupa ce m-a refuzat, am ramsa prieteni.
Incearca, nimeni nu te opreste, am avut o problema asemanatoare la liceu intr-a noua iar apoi m-a refuza, incearca, poate ai mai mult noroc
Sfatul meu e sa nu mai incerci si a doua oara pentru ca dragoste cu sila nu prea merge
HappynewCenusa întreabă: