Amandoi sunteti cam nehotarati. Eu zic sa luati o hotarere mare amandoi, iar dupa aia sa nu va mai despartiti sau impacati, depinde de hotarare. Iart-o, iar daca ea nu te vrea, incearca sa o faci geloasa, dar sa incerci astfel incat sa nu o faci sa sufere prea tare. Daca dupa asta iti spune ca te-a vazut cu alta, sau ceva de genul asta, ii spuica te-ai despartit de aia pentru ea, ca nimeni nu e ca ea si ca o placi foarte mult. Sigur o sa te placa si mai mult spunandu-i asta.Si inca ceva, daca chiar o placi atunci iart-o!
Succes!
E adevarat ca am fost nehotarati la inceput dar de data asta chiar mergea bine, Ne-am despartit pentru ca nu puteam sa ne vedem deocamdata. si am stabilit ca dup ce or sa treaca toate astea ne v-om impaca...
Atunci e bine, nu ai de ce sa iti mai faci griji.
Stiu dar ma doare numai cand ma gandesc la seara aia .
Linisteste-te! Gandeste-te ca poate fi si mai rau! Macar ea nu e vecina ta si nu trebuie sa suferi de cate ori ii vezi casa, cum e la mine...
Mda asa e
Poi uite cum sta treaba intr-o relatie serioasa daca te tot certi si te impaki deja nu mai e relatie! Intr-adevar nu e frumos dupa ke te desparti de o fata sa fi cu alta pentru ca "fosta" o sa se simta folosita... tare mi-as dori sa o cunosc pentru ca mi-e frica ca s-ar fi putut folosi de tine din simplu motiv "al plictiselii"... oricum bafta si sper sa ai noroc de o fata ce te merita
Pai.din cate zici...tu inca tii la ea si cu toate ca ai o ura nu poti sa o lasi asa, ea cand i-ai spus sa nu te mai astepte.a inteles ca poate sa fie cu altcineva si sa faca ce vrea...probabil a inteles ca tu ai pe altcineva. Eu am inteles ca tu o iubesti.intr-un fel cred ca ar trebui sa fiti impreuna dar daca nu exista nici o cale incearca sa treci peste si sa-ti gasesti pe altcineva deoarece ea a inteles gresit cand i-ai s-a spus sa nu te astepte.ca si cum s-ar fi razbunat pe tine la acel party! Trebuie sa-ti gasesti pe cineva care sa te inteleaga cu totul si daca
o sa fii fericit cu acea persoana co sa poti uita de ea! Asta e parerea mea si sper ca te-am ajutat!