Bună, Tazz !
Răspunsul ei depinde de mai mult lucruri, cum ar fi: de cât timp sunteţi prieteni buni, felul în care i-ai mărturisit faptul că îţi place de ea, dar nu în ultimul rând sentimentele ei faţă de tine.
Chiar dacă şi ea ţi-a spus că te place, probabil nu e foarte sigură pe sentimente pe care ţi-le poartă şi tocmai de aceea a avut nevoie de o perioadă să îşi pună ordine în gânduri. O săptămână este cam mult ce-i drept, dar speranţa moare ultima.
Te-ai gândit vreodată că şi ea ţine mult la tine, dar ca la un frate? Sau, te-ai gândit că un răspuns negativ ar putea fi urmare unei temeri, şi anume aceea de a nu te pierde?
Eu cred că singura metodă de a afla ce simte este să stai de vorbă cu ea.
Vorbeşte-i deschis şi fii direct. Dacă şi ea va face la fel, atunci când îţi va da un răspuns fie el afirmativ sau negativ îl va şi argumenta.
Baftă !
O saptamana e cam mult.
Si,saptamana asta,a trecut dupa ce raspunsul ei a fost preponderent negativ,o incercare nereusita de refuz.
Nu prea cred sa ai sanse, regret.
Oricum, speranta moare ultima!
Nu cred... am patit si eu exact la fel si aceeasi chestie mi-a zis. Acum, mi-e scarba de ea...ca sa zic asa. Dar poate ai mai mult noroc decat mine! Bafta
Am uitat sa mentionez ca in saptamana asta nu am putut vorbi pentru ca e plecata in alta tara in vacanta