Aceeasi intrebare? Bine. Uite nu vad ce atata caz pe chestia asta. Daca te deranjeaza atat de mult incat nu poti sa mai suporti atunci desparte-te de el si cauta un baiat care te complimenteaza mereu. Ai discutat deja problema cu el, el a spus ca nu poate fi altfel, de ce il fortezi nu stiu. Te chinui prea mult si cred ca il stresezi si pe el pe tema asta. Nu il mai invada cu atatea complimente, daca el nu e genul de ce vrei sa il schimbi? Te iubeste? Simti ca te iubeste? Atunci ce mai conteaza ca nu te complimenteaza la 10 minute. Daca el considera ca tu stai cu el pentru bani, nu stiu daca parerea asta despre tine e atat de buna. Daca simti ca nu te apreciaza pe cat ar trebui, daca nu te mai simti bine langa el, daca te deranjeaza multe, lucruri la el, asa cum am spus, ar trebui sa nu mai continui relatia. Aceasta "problema" pe care o ai tu nu se poate remedia altfel din moment ce el asa e, ca persoana.
Cu riscul de a te supara, eu iti dau urmatorul raspuns: ai picat pe "mana" unui sarlatan, a unui pedofil, care nu stie cum sa faca sa te izoleze mai mult fata de tinerii de varsta ta. Totusi, are un "merit": ii este rusine sa te minta in fiecare zi cu vorbe dulci, asa ca o face din "an in pasti". Tie nu-ti este dor sa te pupi cu tinerii din generatia ta?
Are 27 de ani, are altă gândire nu ca tine la 17 ani... ce te aștepți să te ține în flori și în te iubesc non stop? Are o vârstă și nu se coboară la mintea ta.
Mi-a placut asta " stiu ca poate sa-mi faca orice, dar sa ma insele, niciodata"
Deci tu vrei ceea ce se numeste vrajeala, sa-ti spuna niste vorbe pe care nici el nu le crede, si pe care mai mult ca sigur le considera ridicole. Eu zic sa privesti problema ceva mai matur. Dragostea nu inseamna doar cuvinte frumoase. Nu mai fi asa naiva!
In loc sa crezi ca problema e la el mai bine ai vedea ca problema e de fapt la tine, pentru ca esti nesigura de tine si ai tot timpul nevoie de confirmare. el asa e, nu spune lucruri din astea, asta nu -l face mai putin romantic, ci mai putin superficial.
daca tot ai nevoie de confirmare cauta-o in alta parte, la prietene sau... in general pe unde treci.
Cred ca in cazul vostru varsta isi spune cuvantul. Tu avand 17 ani ai nevoie de alinturi, complimente, tachinare, sa iti spune mereu ce simte pentru tine chestii din astea. El avand 27 de ani fiind mai matur lucrurile astea i se par niste copilarii il irata evident ca nu mai e la varsta dulcegariilor, probabil omul stie ce vrea la varsta aia si nu mai sta asa bot in bot cu iubita sa-i ii sopteasca poezii la ureche adica e constiient ca tu stii ce simte pentru tine si fara sa iti spuna in fiecare moment. Daca iti doresti sa ai alaturi un astfel da babat matur, trebuie sa inveti sa nu te mai afecteze astfel de lucruri si sa te obisnuiesti cu situatia, uneori varsta chiar conteaza!
Dacă nu-ţi place atunci ceva la partenerul de viaţă îi explici frumos ce vrei şi dacă nici aşa nu se rezolvă problema, găseşti pe altul care să-ţi satisfacă nevoile. Simplu.
Oricum nu prea cred ce complimente să-ţi facă că la 27 de ani nici vorbă de relaţie serioasă cu una de 17, doar sex.
Uite o intrebare simpla la care sa te gandesti: ce preferi sa ti se zica "te iubesc" sau sa ti-o arate? e valabil si pentru aia cu frumusetea
Prima intrebare am pus-o de pe telefon si nu imi aparea pe TPU la intrebarile mele! de asta am pus-o inca o data.Ma scuzati si multumesc tuturor pentru raspunsuri