Banuiesc ca sunteti destul de mici, sa spunem maxim 13-14 ani! La varsta asta te poti atasa destul de mult de o persoana foarte usor. Cred ca te place, chiar destul de tare. Si sigur si tu pe ea. Ati putea fi un cuplu destul de dragut DAR e verisoara ta si asta schimba multe. Nu incerca sa faci ceva, s-ar putea sa nu fii vazut chiar atat de bine de catre familie, prieteni etc. Totusi nu e normal sa ai relatii cu rudele de sange! Sfatul meu e sa incerci sa afli ce e in mintea ei si daca chiar ii place de tine sa o faci sa inteleaga ca intre voi nu poate fi niciodata mai mult decat o relatie de prietenie. Atat. Bafta
Vrea sa faca ceva cu tine, nu fi fraier, du-te la ea acasa cand nu e nimeni si o saruti incet incet pe gat
Poate si verisoara ta este o persoana minunata DAR totusi este verisoara ta. Se comporta asa cu tine pentru ca va intelegeti ft bine si ca te considera pe langa verisor si un foarte bun prieten, asta nu inseamna ca este indragostita de tine. Si oricum nu este normal sa ai o,, poveste de dragoste" (sa-i spun asa ) cu una din rudele tale pentru ca:
1. este incest
2. este pacat
3. toata lumea o sa va priveasca o vreme ca pe niste ciudati
Eu zic sa te gandesti mai bine ce vrei si sa ramaneti la stadiul asta, adica de foarte buni prieteni. Si sa discuti si cu ea despre subiectul acesta. Bafta!
Mutubal întreabă: