Sunt mai multe variante: Poate sa aiba pe altcineva, poate sa nu ii placa de tine dar nu poate sa tio spuna ca sa te descurajeze, poate crede ca e prea devreme ca sa inceapa o asemenea relatie sau ar putea fi persoana care nu ii prea place sa iasa asa des. Iao mai incet si tu.
Eu cred ca mai are o relatie pe langa asta pe care a avut-o cu tine, si doar ai fost o joaca pentru ea, si probabil ca atunci cand ai venit la ea, s-a indragostit putin, si nu a vrut sa investeasca mai mult sentiment in tine pentru ca s-a gandit ca ii face rau... las-o in pace ..relatiile la distanta oricum nu merg ..ai oricum si alte alternative. Cheers.
Hai frate si tu relatie la distanta normal ca nu ii mai place nu stii ca fetele vor mereu sa iasa? Asta e ce sa ii faci nu o sa mai mearga.
Te-a iubit cu adevarat.E dureros pentru o fata sa nu fie cu persoana iubita tot timpul! Eu te sfatuiesc, ca de ziua indragostitilor sa mergi la ea, cred ca ar fi foarte frumos
Pai...e normal sa faca chestia asta daca dabia va vedeti, dar daca e cum ai zis tu..si tu ii spuneai ca vrei sa va intalniti si ea mereu zicea nu..atunci las-o. Efectiv nu are rost sa iti pierzi timpul. Sper ca te-am ajutat, salut