| necunoscut123 a întrebat:

Prietena mea a fost la o petrecere unde i s-a pus un praf in bautura care o excita si isi dorea sa faca sex. As vrea sa stiu cum se numeste acel praf? Multumesc!

10 răspunsuri:
| Betty18 a răspuns:

Dude te-ai uitat la prea multe filme! happy

| sebysebyca a răspuns:

Se numeste praf de copt!

| Azµre a răspuns:

E o prostie, n-au efect afrodisiacele.

| iKeel a răspuns:

Ai vrea să ştii cât de idioată eşti? Cu plăcere! Îţi zic eu, tu ai vreo 13 ani. Mă... copil trist, aşteaptă până faci 18 ani, şi după faci sex, mi se pare că eşti o tembelă, nu îţi voi spune cum se numesc, poţi să te spânzuri din partea mea şi a tuturor.

Cu plăcere!

| jhonsmyth a răspuns:

Se numeste TAURINA, se gaseste la farmacie sunt un pic cam scumpe, dar sa nu ei in exces de alea ca nu iti da foarte multehappy

| demonxyz a răspuns (pentru jhonsmyth):

Taurina este un acid aminoetilsulfonici prezent în secreția biliară. nu are nicio treaba cu excitarea...cea ce voiai tu sa spui este cantarina si se foloseste pentru animalewinking

| FreshFresh a răspuns:

Multi labari pe TPU. Nu pot sa cred. Nu esti ma in stare sa ai o femeie pentru ce esti? Du-te ma la fitness, pune mana pe o carte, poate asa atragi si tu ceva de unul singur. Iti dai seama Sherlock ce ai descoperit? Vei **** pe sistem turbo de acum incolorolling on the floor))))))

| Reioooo a răspuns:

rolling on the floor))))))))))))))
foarte tare

| VaSyyyyy a răspuns:

Se numeste cantarida. In general se gasesc la farmaciile veterinare pentru animale ca sa le dea un impuls.