anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

prietena mea a luat acum o luna o pastila de a doua zi. Este okay sa mai ia inca una acuma? Sau daca nu, dupa cat timp?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Care este ratiunea de a folosi din nou o astfel de "bomba hormonala", din ce motiv ar mai folosi din nou inca o pastila? Pastilele contraceptive se folosesc DOAR la indicatia expresa a medicului ginecolog care constata ca formarea unei sarcini a devenit inevitabila si este singurul si ultimul mijloc de a impiedica formarea si implantarea in uter a unei sarcini nedorite. Dupa anumiti medici aceste pastile se pot folosi de cel mult 2 ori intr-un an iar dupa altii de 2 ori in intreaga viata. Din cauza faptului ca in continutul lor exista o cantitate foarte mare de hormoni sintetici prin introducerea lor in organism se provoaca dereglari hormonale foarte importante si uneori de foarte lunga durata care efectiv reprezinta un atentat la viata normala a oricarei femei. Deoarece NU sunt nici bomboane nici mentosane sa le foloseasca fiecare dupa ureche sau asa cum il taie pe fiecare capul ar fi bine ca prietena sa inteleaga ca aceste contraceptive nu se pot folosi ca niste pastile anticonceptionale bineinteles daca are catusi de putin respect fata de organismul ei. In teorie trebuie sa treaca minim 6-8 luni intre folosirea a 2 astfel de pastile. Prietena ta sa aiba parte de "Multa sanatate" deoarece se pare ca va avea nevoie de asa ceva in viitorul apropiat. Sunt aproape convins ca in urma cu o luna si prima pastila contraceptiva a fost administrata fara rost/inutil intr-un mod cu totul IRESPONSABIL. Sper sa procedati in mod rational.

16 răspunsuri:
| seth2016 a răspuns:

Fratilor cand v-ati apucat de sex ati mers si voi sa va informati la un cabinet de contraceptie? Ca niste oameni responsabili? Nu e inca tarziu sa o faceti.

Pastila de a doua zi nu e TicTac.

| ania a răspuns:

Nu e OK să ia deloc. Pe lângă faptul că produc un dereglaj hormonal enorm, dacă totuși a fost conceput un copil care a fost omorât astfel, în rai vă veți reîntâlni cu el(bineînțeles, dacă vă căiți de păcate și vă dăruiți sufletele lui Dumnezeu), veți simți în duhul vostru o tristețe aparent inexplcabilă pentru că ați luat viața unui om.

| UnBroken2016 a răspuns:

S-au inventat prezervativele tembelilor, alea nu sunt bomboane mentolate sa poata lua cate are chef.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru ania):

Ii tampesti destul pe aia de la religie, nu mai intra si la alte categorii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Unii oameni n-ar trebui sa faca sex.

| VenomMMA a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai asa creste natalitatea in Romania. Ar trebui sa le multumim. laughing

Da, e bine sa ia cate una zilnic, why not? Voi faceti sex neprotejat ca nu o sa faceti copil, trust me. laughing

| VenomMMA a răspuns:

Shit, ce rea esti. Raspunsul al doilea era pentru el. E nasol de pe telefon. Am scris ''aveti'' si mi-a aparut ''faceti'' de doua ori in aceeasi propozitie. sad

| VenomMMA a răspuns:

Da, inseamna ca nu m-au inselat simturile. Am simtit aroma de Milka venind dinspre tine. Chiar atat de dulce esti? :O Ce bine ca-s ''rezistent'' la dulce, nu-mi creste asa de repede glicemia. tongue

| Sentry a răspuns:

Nu am facut-o neprotejat laughing

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Sentry):

Daca contactele sexuale au fost intotdeauna protejate precum afirmi chiar tu "Nu am facut-o neprotejat laughing", atunci care a fost motivul folosirii acelei pastile contraceptive in urma cu o luna? Chiar sunt curios sa aud explicatia.

| ywar a răspuns (pentru Sentry):

Eu ti-as turna tie pe gat 2 kg soricioaca sa scap tara de un tembel care isi otraveste prietena cu buna stiinta pentru ca el nu stie sa se protejeze si isi raspandeste samanta spurcata printr-un fas care nu se poate numi organ sexual.

| Sentry a răspuns:

Ywar, cred ca oamenii frustrati ca tine ar trebui sa dispara din tara asta, haters gonna hate. Luna trecuta, da, am facut-o neprotejat iar acum s-a spart prezervativul

| Sentry a răspuns:

Dar nu conteaza asta, am cerut niste sfaturi, nu critici si voi spuneti ca sunt un om de rahat care nu are ce cauta aici. Bineinteles ca exista oameni care nu sunt capabili sa faca o diferenta intre un sfat si o critica crezand ca ei fac bine. Am cerut un sfat. Nu ma deranjeaza, dar mi se face scarba.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru VenomMMA):

Dulce pana la hiperglicemie. rolling on the floor)
Ihi milka cu oreo, ce pofta imi e. laughing)

Am Milka! Dar nu-i cu Oreo. Milka Happy Cow se numeste. tongue