| BarbaNeagra a întrebat:

prietena mea este virgina, dar cu toate astea ea tine cu orice pret sa o facem, imi spune mereu ca are tupei si nu ii este frica. Insa...eu nu pot spune acelasi lucru, pentru ca daca ma prinde taicasu "atentand" cu "zmardanu la clocitoare" imi rupe capu. Ce sa fac?! Sa-mi satisfac prietena sau sa am grija de oasele mele?!

Răspuns Câştigător
| WhiteLover a răspuns:

He he aici esti foarte tare...carnea sau osul? pai daca o iubesti, poti sa o faci linistit pentru ca sti ca va leaga ceva mai mult decat sexul si orice ar zice tatal ei veti ramane impreuna.conteaza sa o iubesti pentru parinti.si in plus nu are cum sa afle daca voi sunteti "cuminti" si nu dati de banuit. daca nu e ceva serios,mai bine gandeste-te la sanatatea ta,la o adica sa nu va despartiti in viitor si ea sa se razbune pe tine big grin by the way, ai grija pentru ca o fata se schimba dupa ce este dezvirginata, nu uita niciodata primul barbat din viata ei si s-ar putea sa aiba sentimente mai puternice pentru tine, deci repet, tu stii daca vrei ceva serios sau nu.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Eu zic sa ai grija de coloana ta vertebrala.Mai ales daca este si minora.Esti primul baiat care posteaza o asemenea intrebare aici.Altii nu au terminat cu tabla inmultirii si vor sa umble la clocitoare.Dar nici ei nu stiu la ce foloseste.Bravo.

| johnyboy a răspuns:

Ceva, crezi ca tac'su o intreaba in fiecare zi daca mai e virgina sau nu? cred ca esti si tu virgin si ti-e cam frica de esec nu de tac'su!

| αηηα a răspuns:

Pai cred ca ar trebui sa incerci sa le faci pe amandoua thinking

| neutrino a răspuns:

Stai cuminte. Esti prea dus cu sorcova iar fata merita ceva mai bun.

Răspuns utilizator avertizat
| αηηα a răspuns (pentru neutrino):

Eşti sigur? thinking

| Maryo1o1 a răspuns:

E simplu. Fa dce iti spune inima si o sa fie bine ai sa vezi. Si eu am facvut la fel... deci vorbesc din propria experienta.

| StefanCelMareIubeaFemeileDES a răspuns:

Haha esti amuzantlaughing)