| Fr4You a întrebat:

Prietena mea mi-a dat papucii am stat cu ea 1 luna de cand mi-a dat papucii nu mi-a pot scoate din cap... o iubeam enorm si ea ma iubea dar mi i-a dat pentru altul si sunt foarte gelos si uneorii suparat habar-n-am ce-i cu mine uneorii nu am chef de nimic ce sfaturii mi-ati da sa scap de faza asta rea?

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Gaseste o fata care intr-adevar sa te iubeasca, fosta nu cred ca e potrivita pentru tine

11 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Deci te-a dat pentru altul...inseamna ca ala stie limba romana spre deosebire de tine.
deci ea te iubea si te-a dat pentru altul. cat de mult te iubea? laughing
dupa 1 luna va iubeati, tu pe ea, ea pe altii. ce trist

| Adry05 a răspuns:

Ocupă-ţi timpul cu activităţi care îţi fac plăcere, şi cu timpul vei uita.

| bObby123 a răspuns:

Eu in locul tau nici buna nu i-as mai dat, cat de mult as tine la ea
Odata ce mi-a dat papucii pentru altul e destul de clar ca nu te mai iubea, daca te iubea avea ochi doar pentru tine!

| dragos9234 a răspuns:

Doar timpul poate vindeca asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie să te obişnuieşti cu ideea.Treci mai departe.
A fost doar o etapă urâtă din viaţa ta, pe care e musai să o depăşeşti.
Sunt sigură că la un moment dat în viaţa ta va apărea o persoană care să te aprecieze şi să te iubească.
Încearcă să nu te mai gândeşti la ea, iar când simţi nevoia să te descarci, închide-ţi telefonul, pune muzică tristă şi plângi.Te va ajuta mult.

Evită să vorbeşti cu ea.Nu te merită şi pe viitor, nu pune suflet atât de repede. Aşteaptă să cunoşti puţin persoana de lângă tine.
Îţi doresc mult succes şi o zi frumoasă.

| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns:

Citeste o carte, o sa te ajute mult.O sa-ti ocupi mintea cu altceva.

| Kennziiie a răspuns:

O lună? Dacă stăteai cu ea 5 ani cum era? Dacă ţii i-a dat pentru' altu, bucură-te! Nu a vrut să te înşele, deci practic şi teoretic, a vrut să-ţi fie fidelă.

| ThisGirlHere a răspuns:

Incearca sa ii explici ca tii la ea si ca iti e dor de ea. Daca zici te iubea, probabil mai simte ceva pentru tine si isi va da seama ce a pierdut. O zi buna in continuare! happy

| FckYeah a răspuns:

Cauta o alta fata :-)

| iulianiasi a răspuns:

Cauta pe alta! sau fa sa para ca ala o inselat-o!

| lovemisterios a răspuns:

Deci ...sa vedem 1.trebuie sa te prefaci ca nu-ti pasa deloc. 2.cauta o fata sau daca nu cand treci cu prieteni pe langa ei sa razi cu pofta si sa povestesti de exemplu:ce misto e tipa cu care esti impreuna, dar pacat ca nu e la scoala aici sau al doilea exemplu :ce misto a fost atunci cand ati mers undeva si ai vazut o fata care crezi ca s-a indragostit lulea de tine. Crede-ma o sa se simpta raucel si o sa se intoarca cu bratele deschise la tine!happy