Eu zis sa astepti sa se intoarca in tara si fi mai optimist, nu cred ca nu te mai place, probabil nu are cum sa ia legatura cu tine, lasa fata sa se distreze pentru ca tot a ta va fi
Nu are de a face neaparat sa fie raspunsul de la fete sau baieti. sunt baiat daca vrei sa ma asculti bine daca nu nu. decizia este a ta.
si eu sunt in grecia si am o prietena foarte buna in Romania. de multe ori nu imi raspundea. putea sa treaca si o luna 2. insa dupa aia vorbeam. daca nu raspunde nu inseamna ca nu te mai doreste. inseamna ca are treaba. si daca prietena ta a venit in grecia, poate ca lucreaza este obosita si nu prea are timp de vorba. dar daca iti mai raspunde din cand in cand nu ai de ce sa-ti faci griji. o sa-ti raspunda cand o sa poata. si nu devenii obositor cu mesajele. am fost si eu in stadiul asta si la un momentdat aproape sa ma dea de o parte pentru ca devenisem obositor si vroiam sa vb cu ea. insa dupa aia am inteles. las-o nu o bate la cap.
si este o vorba. "las-o sa plece, daca se intoarce este a ta daca nu, nu a fost niciodata"
o sa vezi ca daca chiar tine la tine o sa-ti scrie cand poate. crede-ma ca in grecia e greu.
daca a venit in vacanta atunci iti dai seama ca e mai tot timpul plecata si nu are timp. ai rabdare. cu rabdarea rezolvi multe.
Madalina o cheama? pe iubita ta... daca o cheama asa este cu mine...este din galbinasi? nu?
Curiozitațibărbați întreabă: