Depinde si de cat timp sunteti impreuna, asta schimba cel mai mult situatia. Daca sunteti de mult timp, ar trebui sa iti pui un semn de intrebare pentru ca reiese ca nu are incredere in tine... Faptul ca s-a suparat arata ca ii pasa Nu insista sa te scuzi de n ori, pentru ca mai mult o sa pari vinovat. Cel mai bine incerci sa dai de ea, ii spui tot ce simti si ii ceri sa ii demonstezi ca e singura din viata ta, singura care conteaza. Daca nu intelege, inseamna ca nu era pentru tine... poti avea ocazia sa intalnesti pe cineva mai bun, care sa te inteleaga
Daca chiar o placi spune-i cine e acea tipa ca poate intelge. Si ceva foarte bun ar fi sa ii cumperi un colier cu o inima, nu trebuie sa fie scump, ci doar sa para scump si spune-i ca fara ea esti ca... vezi tu ce zici, ceva dragut. gen fara tine un inima mea sunt numai nori de ploaie, iar cand esti cu mine, parca ai fii soarele de ii da la o parte. Nu stiu, ceva de genul.
Depinde ce ai conversat cu acea persoana pe messenger, daca in conversatie nu existau cuvinte de genu, "imi e dor de tine, te iubesc, cand ne vedem si noi etc" inseamna ca ar trebui sa vb cu iubita ta si sa ii explici cine este persoana aceea si sa inteleaga ca este numai o amica. Daca in conversatie existau cuvintele de mai sus, nu ai ce sa mai faci dupa parerea mea, decat sa ii treaca ei supararea. Dar nu stiu pana la urma fetele astea de ce sunt asa supărăcioase daca intr-adevar te iubesc, nu fac alt ceva decat sa ii faca singure rau. bafta
Sa nu mai incerci nimic o perioada, daca te vrea inapoi te cauta ea daca nu te vrea, treci mai departe,
Trebuie sa recunosti ca are ea motivele ei sa se supere.Sun-o si spune-i ca doar pe ea o iubesi si ca faza aceea(cu vb pe mess cu alta )a fost o prostie si ca nu are rost sa va despartiti doar pentru atat.In plus trimite-i in fiecare zi cate un mesaj cu textul "Te iubesc". Fetelor le place sa se simta iubite.
Ar trebui sa o lasi o perioada sa se calmeze, dupa asta incearca sa ii explici cum sta treaba si ce a fost cu acea conversatie. Tebuie sa ii spui ca nu este un motiv pentru care sa se desparta de tine si in special cereti scuze si incearca sa nu se mai repete pentru ca este deranjant pentru cealalta persoana care face parte din relatie sa nu mai poata avea incredere in tine.
anonim_4396 întreabă: