| Ady994 a întrebat:

prietena mea se muta din oras si e la vreo 400 de km distanta. Eu o iubesc foarte mult pe ea si ea spune ca ma iubeste. Ce ziceti mai are vreo sansa relatia noastra? Gandindu-va ca vorbim zilnic si ne vedem cam o data la 3 luni.

Răspuns Câştigător
| τττ a răspuns:

Buna,Ady.Daca voi doi va iubiti cu adevarat, relatia voastra va decurge ok.De obicei, relatiile la distanta nu prea merg.De ce? Ori ea il gaseste pe altul, ori dorul este prea puternic si nu mai puteti trai unul fara altul si decideti sa va despartiti.Acum,daca intre voi doi e o dragoste curata, va rezista cu siguranta! Sincera sa fiu, ca fata, te respect ca o iubesti asa mult pe prietena ta si nu ti-a fost rusine sa pui o astfel de intrebare.
O seara excelenta!

3 răspunsuri:
| anca88 a răspuns:

Nici o problema mai devreme sau mai tarziu poate o sa va vedeti zilnic, o data pentru totdeauna.gandeste-te ca sunt familii care au si copii si stau la distante de mii de km nu de sute si rezista.succes

| alex34545658734 a răspuns:

Normal,pentru ce e netul

| December a răspuns:

Eu sunt foarte pesimist (sau realist) in privinta relatilor la distanta. O data la 3 luni e putin. E distanta mare. nu stiu de cat timp sunteti impreuna si daca ati apucat sa va consolidati cat de cat relatia pana acum. Dar eu nu as fi prea optimist sincer.