anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena prietenului meu vrea sa ne intalnim, sa vorbim si mai multe chestii intelegeti voi, ii place de mine, e o fata ok, ne intelegem bine, si daca totul merge ok va fi o relatie ok, dar nu stiu ce sa zic de a 3. a persoana, acea fiind prietenul meu. Nu as prea vrea sa ma bag peste el. Nu stiu ce sa fac, vreo parere un sfat? Multam. Ea a venit cu ideea si toate cele, inca nu s-a intamplat nimic, de aceea cer pareri.

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ce ma bucur ca n-am prieteni specimene ca tine, mi-e scarba efectiv.

| mihai69 a răspuns:

Asta nu se face între prieteni.

| Freya1 a răspuns:

Daca te-ai gandit deja la asta e nasol.
Urasc oameni ce nu gasesc alta femeie sau barbat in lumea asta decat pe cea/cel a unui prieten/a, neam etc.E o lumea mare, vrei o femeie "maritata" ia-ti da pe a lui altul nu pe a prietenului tau.
Iar aia e o japita pe care as spuneo ca sa nu mai poata sa isi bata joc si de altii.

| mentholinks a răspuns:

E o panarama dar daca vrei s-o f*** mai intai cere aprobarea de la prietenul tau.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Dacă nu îi zici prietenului tău ( cu dovezi desigur ) ca aia s-a dat la tine esti ultima cârpă de pe pământul asta. Să iti fu*i prietenul pentru o ****... Nu merita. Fete mai gasesti da prieteni reali mai greu.

| Rux04 a răspuns:

Te sfătuiesc s-o ignori dacă ții la prietenul tău. Dacă vei avea relație cu ea vei provoca suferință.

| Rux04 a răspuns:

Și să-i spui prietenului tău ce face ea.

| VICTORTPURO a răspuns:

Este trist cand se intampla asa ceva, aici ai de ales, ori ii spui baiatului si ramaneti prieteni mai departe, ori o faci pe ascuns si iti pierzi prietenul, si apoi nu se stie cat timp va dura si asa zisa relatie in ghilimele cu prietena sa, multi fac prostia asta, dar realizeaza mai tarziu.

| Helpme99 a răspuns:

Esti un sarpe. Mori

| Helpme99 a răspuns:

Daca i.ai fi un prieten bun, i.ai fi zis ce face iubita lui.

| KeNNT3D a răspuns (pentru Helpme99):

Hei nu am facut nimic inca, ea a inceput, nu s-a intamplat. Nimic

| Maikol a răspuns:

Iubitele prietenilor tai nu se atinggg!