O discutie serioasa cu prietena ta. II explici clar ca tie nu iti place de Tudor si apoi cd sunteti toti 3 ii poti spune si lui politicos ca nu e genul tau si sa inceteze cu "avansurile" ( daca le poti numi asa). Procedand asa scapi de mustrarile de constiinta ca prietena ta sufera din cauza ta, dar si de Tudor. Prietena ta daca decide sa fie cu el dupa "marturisirle" tale, indiferent din partea caruia vine propunerea, e problema ei.
Greu de spus. Dar incerca sa ii dovedesti prietenei tale ca nu il placi pe acest Tudor. Ignoral, daca flirteaza cu tine refuzal..Sincer altceva nu stiu ce sa iti zic.
Stai departe de el. spune-i pr tale ca nu iti place de el si ca o sa rmai pr cu ea mereu:X si lui spune-i "nu imi place de tine numai te da l mine"
Cel mai bine e sa vorbesti pe fata sa zicem...adica atunci cand respectivul iti face anumite avansuri si prietena ta e de fata sa ii spui frumos sa inceteze ca nu te intereseaza nici el si nici nimic ce are legatura cu el... asa inteleg amandoi mesajul :d eu asa as face.
Bafta :*