| daniel2245 a întrebat:

prietenei mele trebuia sa ii vina pe data de 25 si azi a durut o putin, si i-a curs putina substanta alba amestecata cu sange si o doare ca si cum i ar veni. este posibil sa fie vreo sarcina?

Nu am avut niciun contact, singurul contact a fost cel din intrebarea mea anterioara, contactul fiind printr un prezervativ.

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca din calcule a rezultat ca menstruatia urmeaza sa inceapa in data de 25 Februarie, in acest caz astazi 23 Februarie adica cu 2 zile mai devreme, aparitia simptomelor premenstruale este cat se poate logic si normal sa se produca. Ar fi indicat sa mai cititi si sa va informati si voi inainte de a mai pune astfel de intrebari. In acest moment al ciclului NU EXISTA absolut nici un indiciu sau vreun simptom care sa fie caracteristic sarcinii. Singurul, unicul ''simptom''/indiciu al existentei unei sarcini instalatein uter, in acest moment al ciclului menstrual s-ar concretiza prin neinceperea adica lipsa menstruatiei. In concluzie ''spaima'' ta este nejustificata in asemenea conditii. Multa sanatate!

| MihaiNicu23 a răspuns:

Prietena ta stie cel mai bine si daca durerile pe care le are sunt aproape ca si cele ale menstruatie inseamna ca cel mai probabil o sa ii apara "musafirii" in cel mai scurt timp.