anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, prietenul meu este arogant cu fetele dacă crede că nu sunt ce trebuie, sau în general cu lumea, a suferit destul de mult și mă gândesc ca să nu facă asta că un fel de "scut" împotriva suferinței. Spre exemplu a vorbit cu o fată 3 zile iar ea deja își făcea scenarii cu el, el nu a considerat că e ok cum e fata și i-a zis, iar apoi fata nu l-a lăsat și el a devenit cumva arogant, și cu personale care a fost prieten și asa e la fel. Ce credeți ca ar putea avea? El este foarte ok dacă ii demonstrezi că merită să se arate ca fiind asta.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si ce-ti pasa tie de ce face prietenul tau?
Stii ca fiecare are viata lui si face ce vrea cu ea, tu neavand nici un drept sa-ti bagi nasul in viata altora.

| Madaxo97 a răspuns:

Posibil sa își fi format un scut împotriva suferinței, mai cunosc si eu persoane așa, dar o sa aibă mai mult de pierdut dacă respinge orice fata si nu le da măcar o șansă, o sa rămână singur

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este tipul de băiat sau bărbat care are de unde alege fete sau femei.

| Merkador a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu a avut multe fete cu care să vorbească tocmai că nu îi place sa piardă timpul, și decât sa se complice aiurea preferă să nu

| anonim_4396 explică (pentru Merkador):

Normal unul ca el între 17 ani și 19 ani este doar cu una frumoasă.

| Merkador a răspuns (pentru anonim_4396):

18, dar am văzut că nu se uită la aspect, mai mult contează caracterul, până la urmă asa e si normal, cu el rămâne