| Anonima445 a întrebat:

Problema mea a inceput acum cateva zile cand am simtit usoare mancarimi in zona genitala, eram la menstruatie si nu am bagat de seama, m-am gandit ca ar putea fi de la absorbante, era mai mult ca un disconfort. Aseara, duminica am avut un contact sexual cu iubitul meu, neprotejat, iar la penetrare am simtit o usturime groaznica. Dupa ce ne-am oprit usturimea inca persista iar zona de la intrarea in vagin era inflamata. Iubitul meu a spus ca m-a simtit destul de stramta si ma gandesc ca as fi putut fi inflamata si in vagin. Azi vreau sa imi fac o programare la un ginecolog, dar sunt destul de speriata. Am 21 de ani, iar pana in momentul asta, in afara de analize periodice, nu am avut de-a face cu spitalele. S-a mai confruntat cineva cu o asemena afectiune si poate sa imi spuna cam ce ar putea fi?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Este posibil ca vaginul tau sa fie afectat ori de catre o infectie a carei natura sa fie fungica adica sa fie o simpla candidoza, sau sa fie o infectie de natura bacteriana adica sa fie vorba de o vaginita. Uneori medicul ginecolog isi poate da seama chiar si vizual despre ce este vorbam mai ales daca vaginul este afectat de o candidoza, dar de obicei detectarea agentului patogen se poate face doar pe baza rezultatelor analizelor in cazul celor mai multe infectii. Multa sanatate!

1 răspuns:
| SkyPilot a răspuns:

Poate fi o banala candidoza. Vei afla la ginecolog.