Bună.
De unde știi că vă completați?
Una este să fiți prieteni de bloc și alta prietenie în doi!
Pentru început trebuie să o scoți la un suc, la un spctacol în aer liber (zilele orașului, comunei, etc. ca exemplu) și îi spui că vrei să fiți împreună.
Nu îi spui de la prima întâlnire că o pui pe fugă, după câteva întâlniri.
Baftă!
Pa, pa.
Pai de ce sa nu i spui? risti putin sa strici o prietenie dar de al prietenie se ajunge mereu si la iubire cand faceti totul impreuna si va completati unul pe altul spune-i ce simti pentru ea daca nu simte ceva pentru tine ramaneti in continuare amici buni spune-i! nu ai nimic de pierdut
Nu e bine asa mai bine ii zici ca o placi si daca te place si ea dar inainte de a auzi raspunsu spune-i ca orice ar zice veti ramane prieteni. fetele unele nu le place de prietenenii lor cei mai buni dar merita sa incerci. zi totul in fata nu la tel sau pe mess
Dacas vrei poti sa ii spui. Daca nu te place nu e nici o problema. Stiu despre ce vorbesc. E o chestie ciudata. Cand ii spui cuiva ca il placi si el iti spune ca nu simte nimic pentru tine cu siguranta mai tarziu te va placea. De exemplu acum cateva luni un baiat mi-a spus ca ma place, dar eu nu simteam nimic pentru el. Acum el e cu alta fata si mie imi place de el. Cum e vorba aia: "Se invarte roata."
Daca te simti in stare ii poti spune ca iti place de ea, dar ca sa nu te faci de ras iti poti da seama. De exemplu: daca se uita la tine in timpul orelor inseamna ca te place, sau daca vrea sa stea cu tine. Mai intai intreab-o si daca spune ca te place, poti sa ii spui ca simti si tu acelasi lucru pentru ea. Daca o sa fiti vreodata impreuna sa nu o ti legata de tine. Fostul meu iubit nu ma lasa sa stau cu prietenele male. Voia sa stau doar cu el. De asta m-am despartit de el.
Noroc! Sper ca te-am ajutat! Funda?
alexutza222 întreabă:
JohnFKen întreabă: