| EasyBoy a întrebat:

Salut tpu.Problema mea este urmatoarea, am 13 ani si imi place foarte mult de o fata de aproape 15, acum are 14 si e mai inalta putin decat mine.Eu sunt pe clasa a 6-a iar ea pe a 8-a.Si ei cred ca ii plac si baietii mai mari etc dar cateodata glumim,spune ca sunt gagicul ei la fetele din clasa,ma prezinta,etc laughing O iau cateodata in brate,am si dansat cu ea la o petrecere.Ce ziceti? Am vreo sansa,si cum ii spun, conteaza anii si diferenta de inaltime? Credeti ca putin ii place de mine? Va rog sfaturi.Multumesc,dau fundita :*

6 răspunsuri:
| LalLyBoOmD a răspuns:

Nu. Adevarul este ca nu te place sad, dar te considera un mic simpatic, si cand te prezinta prietenelor ei arata ca ea este responsabila si ma rog, nu face rasisme, dar nu te place. Stii ca mereu cei mari glumesc pe seama celor mai mici, fiindu-le dragalasi! Cam asa ceva e si aici.

| anonimca54 a răspuns:

Eu cred ca ai sanse daca ei ii place cit de cit de tine.Nu conteaza ca esti mai mic de ani si de inaltime decit ea. Daca vrei sa-i spui fa-o in fata dar nu inconjura. Poate sa-i placa daca iti acorda atentie.Parerea mea este ca daca te mai stradui putin o vei avea alaturi, dar depinde de voi deacum. Oricum mult succes.
Funda? big grin

| CristianaCris a răspuns:

Eu cred ca ii place de tine... uneori se mai intampla si asta dar scuza`ma ca iti spun asta dar deseori se intampla sa rada pe seama ta. Exemplu: O colega de`a mea rade mereu de un baiat mai mic spunand ca este iubitul ei, si lui chiar ii place de ea. Sfatul meu mai incearca...si dupa intreab`o sincer daca te place. Fetelor le place sa le spui adevarul.Dar ce vreau sa iti spun, trebuie sa i`o spui fata in fata, astfel nu te poate minti. Sper ca ti-am fost de folos:X:X

| 1Miruna1 a răspuns:

Cred ca da.Nu conteaza varsta sau inaltimea.

| GunGameCruciatii a răspuns:

Stiu ca nu este locul potrivit dar:

Connect GG.CRUCIATII.RO SERVER NON STOP.
Va asteptam si pe forum www.cruciatii.ro!

Pentru detalii : lf. xplode@yahoo.com

Dam admine

| Laurentiuuu a răspuns (pentru GunGameCruciatii):

Stim ca esti prost, svr de 2 lei, nu am intrat, dar cred vad ca nu aveti bani de reclame calumea