| Yuuuki a întrebat:

Problema mea este urmatoarea: Am fost cu o fata timp de 2 luni dar ne'am despartit, si ne'am certat si ca prieteni. Dupa o perioada de vreo 6-7 luni in care nu am mai vorbit unul cu altul, am inceput iar sa socializam ca in "vremurile bune". Am intrebat'o daca vrea sa mai fim din nou impreuna si a zis ca nu prea stie pentru ca nu vrea sa ma faca sa sufar din nou, si ca nu ar vrea sa pierdem iar prietenia.Ideea este ca mi-a si zis si stiu ca ea inca tine mult la mine, si eu la fel fata de ea, doar ca este speriata de faptul ca o sa ma piarda in ambele sensuri (prieten/iubit). Ce credeti ca ar trebui sa fac? Eu ma gandeam sa mai incerc sa mai vorbesc cu ea face-to-face si sa i spun ca eu inca mai vreau sa fim pentru ca ea sincer mi s-a parut foarte speciala, si m-a cucerit.Help please, dau funda.Thx!happy

Răspuns Câştigător
| LCD a răspuns:

Fata poate nu te mai vede ca pe un potential iubit si nu prea stie cum sa-ti spuna. Te vede si te vrea doar ca prieten. Nu forta lucrurile. Da-i de inteles ca tu ai mai vrea o relatie, si mai departe e libera sa aleaga. Daca te agiti prea mult se va simti sufocata si va trebui sa evite subiectu de fiecare data.

9 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

E bine cum zici tuh face to face ca asa vede ca esti sincer si spune-i exact ca ai scris aici "ca e speciala"happynoroc.

| andra_9015 a răspuns:

Ar trebui sa pastrezi prietenia cu ea si in timp sa ii arati ca nu ar gresi daca ar fi din nou impreuna cu tine.arata-i ca este speciala pentru tine si ca ai nevoie de ea, dar orice ti-ar spune incearca sa te porti frumos cu ea si sa nu pui paie pe foc.cel mai bine este sa lasi timpul sa rezolve asta.succes.

| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

Pai ea a spus ca nu vrea sa te faca sa suferi din nou pai daca nu vrea sa te faca sa suferi atunci sa fie langa tine caci fara ea inimaa e goala.

| BlackNights a răspuns:

Daca stii ce vrei, adica sa fii iar cu ea de ce mai intrebi? Ii explici ce si cum si vezi ce vrea, daca mai vrea sa fie cu tine bine daca nu treci peste.Bafta!

| AproapeDeInimaTa a răspuns:

Pai da incearca sa mai vb cu ea poate o convingi de fapt sunt sigura ca o convingi daca zici ca mai tine la tine... bafta :d

| LetsPutASmileOnYourFace a răspuns:

Poi... : ) Incearca sa nu o "harai " mult cu asta! Si eu am avut o chestie EXACT asa cu fostul meu prieten. Dar am trecut peste! Fata asta nu vrea sa fie cu tine din motive SERIOASE nu pentru ca asa i`o venit ei! Eu zic ca ar fi ok`e daca ati ramane prieteni, pentru ca nu are rost sa-ti bati capul cu imposibilul!

| iuli_2345 a răspuns:

Ai o idee buna si ai face bine sa vb cu ea face-to-face. E bun ca aveti am 2 aceleasi sentimente unu pentru altu nu cedawinking Daca accepta o puteti lua de la capat si sa fie ceva ff frumos. NU rata astahappy vreau sa-mi aduci vesti buna happy

| Mimi58 a răspuns:

Salut!
Scurt si la obiectbig grina, fiti impreuna!
FUNDA?

| Dianiis a răspuns:

Este foarte bine ca te gandesti sa vorbesti cu ea face 2 face,poate astfel vazandu-ti si reactia ta caand ii spui ca tii la ea, ca este speciala, toate astea au un farmec cand i le spui fata in fata si asa sigur o sa o faci sa se razgandeasca si sa va impacati si poate incercati sa faceti relatia cat mai durabila.Un sfat:Vorbeste cu ea si fi cat mai sincer.Succesbig grin!