anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Puteti sa-mi da-ti si mie un sfat.Eri cind mergeam spre casa cu prietenul meu cel mai bun el mi-a spus ca ma place foarte mult, ma iubeste. Ii place cum ma comport, ce fac eu si toate astea.Eu fata de el nu simt nimic mai mult decat prietenie.Cum sa ma comport acum cu el? Ce sa-i zic si ce teme de discutie sa evit?

Răspuns Câştigător
| DeyuXd a răspuns:

Eu as zice sa nu eviti discutiile pe tema asta deoarece sa.r simti prost
Ar trebui sa-i zici ca vreti sa fiti prieteni si doar atat.
Ca in caz ca relatia voastra nu va merge ve-ti strica o prietenie si nu meritahappy
Poate ii poti face cunostinta cu o alta fata care i-ar placeathinking desi nu prea cred.dar merita incercat (incercarea moarte n-are happy}
Ai face bine sa-i zici ca nu-l iubesti asa cum i-ar placea luihappy Dedi il vei rani va realiza cu timpul ca putea ca totul sa fie o gresealawinking Si ca nu meritawinking
Baftawinking
Sper ca te-am putut ajuta:X:*

3 răspunsuri:
| alliwtsa a răspuns:

Spune-i ca tu nu simti nimic pentru el si in urma unei posibile relatii ati putea distruge prietenia voastra

| Sophie90 a răspuns:

Poi ar fi mai bine sa ii spui cea ce simti cu adevarat ca sa nu-i ranesti sentimentele.

| Bacemi a răspuns:

E greu de crezut ca lucrurile pot ramane fara urmari. E clar ca asta va afecta calitatea relatiei voastre de prietenie. El vrea si prietenie. Tu vrei DOAR prietenie. Vorbeste cu el clar si sincer pe tema asta. Spune-i ca iti pare rau ca nu simti mai mult. Ca e un tip cu care iti place sa iti petreci timpul, un prieten bun dar ca nu il poti vedea altfel. Ca speri ca te va intelege si ramaneti prieteni, iar daca nu, ii doresti toate cele bune.