anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

RASPUNDETIMI cat mai repede tocmai am aflat ca o fata ii place de mine, stiu 100% asta dar nu stiu cum sa fac sa ma,, combin,, cu ea FUNDA MAREE!

Răspuns Câştigător
| maradi3 a răspuns:

Da-i si tu un semnal pe care sa-l prinda si ea, gen sms"mi se pare mie sau frigul din perioada asta se datoreaza faptului ca nu suntem noi 2 impreuna? Ce zici, incercam sa fim prieteni si sa vedem daca zilele ce vor urma va fi soare?"...si crede-ma ca va fi,asa anunta meteorologii,si uite-asa, ai cucerit-o! Bafta si mai ales, fa ceea ce simti! Ok?

5 răspunsuri:
| Christa a răspuns:

Daca te place, o placi, nu ar trebui sa fie o problema prea mare happy. Intreab-o pur si simplu, va fi de acord.

| CatalinInside a răspuns:

Sinceritate e cel mai scurt drum spre orice!

Invit-o la un suc, o pizza, o plimbare sau ceva de genul; spune-i ca iti place de ea, incearca sa o saruti si vezi ce reactii are. Succes!

| claudiu_4817 a răspuns:

Eu cred ca esti timid sau? prima data incearca cateva zile sa intri in cercul ei de prieteni si apoi din ce in ce mai mult incearca sa vezi ce ii place. Dupa circa 10 zile, pe ocolite cand sunteti doar voi doi incearca sa ii spui, si apoi vezi

| denisFlafi a răspuns:

Spune-i:" vrei sa fii cu mine" sau ceva de genu nu e complicat deloc

| adi955 a răspuns:

Pai daca ii place de tine asa de mult si tu daca ai vazut-o si iti place de ea de ce sa nu incerci ca poate nu mai ai alta sansa tongue. Deci sun-o chiar acum big grin