| AntonMihai a întrebat:

Recent am avut primul meu contact sexual cu prietena mea... amandoi fiind virgini. nu pot spune ca am reusit insa, adica penisul nu a intrat decat jumatate ba chiar mai putin, eu nu am ejaculat, mai tare m-a durut fiind prima data, ei nu i-a curs sange desi penisul a intrat ceva, tot actul a durat pana in 3-4 minute, insa imi este tare frica. daca a ramas insarcinata? Am nevoie de ajutorul vostru, sunt disperat! Stiu ca am mai postat asemea intrebari dar imi este frica. cei care au chef de batjocora valea! App actul a fost neprotejat.

Răspuns Câştigător
| Jonas94 a răspuns:

Salut,
Nu nu o să rămână însărcinată pentru că nu ai ejaculat.
Și nu te mai speria, o femeie rămâne gravidă doar dacă ejaculezi, nu de la lichidul pre-ejaculator, dacă îți dai drumul afară etc.
Ca recomandare, dacă nu ești sigur pe tine, și ți-e teamă că o să ejaculezi, folosește prezervativul.

12 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Sansele par de partea ta de data asta. Poate data viitoare o sa te ganesti sa pui si un prezervativ. Ca sa nu mai treci prin povestea asta din nou happy

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Nu are cum să rămână gravidă dacă nu ai ejaculat.

| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici... Daca nu ai ejacult in vagin, nu poate fi gravida.

Răspuns utilizator avertizat
| BryBard a răspuns:

Lasa ca nu patesti nica, nu se prinde asa usor.

| AntonMihai explică (pentru BryBard):

Adica?

| BryBard a răspuns (pentru AntonMihai):

Adica nu o lasi pe una asa de usor insarcinata, mai ales la virgine rare cazuri.

| AlexandraLI a răspuns:

Este aproape imposibil. O femeie poate ramane insarcinata in perioada fertilă iar daca nu ai ejaculat cu atât mai putin. Pentru liniștea ta, o poti pune sa faca un test de sarcina si te vei lamuri. Te sfătuiesc ca dățile următoare sa folosesti prezervativ si sa fii foarte atent. Funda