Hm pai daca va stiti din vedere asa amical scoate-o la ceva o cafea ceva, adica daca esti confident si nu te blochezi, si o intrebi daca vrea sa beti ceva impreuna ai sanse. Ideea e ca o iesire la ceva de baut nu e " stresanta", ea va fi lejera si va veti cunoaste.
Sper doar sa nu refuze, sa nu o pun intr-o situatie ciudata!
Nu e numai draguta dar e si desteapa. si nu e niciun problem ca nu are Facebook. asa sa stii. intreaba direct. o fata desteapa nu se supara daca un baiat decent o invita in oras! si, in ziua de azi, un baiat care vorbeste direct are ceva presiune in instalatzie.
bafta
bafta
Multumesc, acum sunt ceva mai increzator!
Bagă o replică de agăţat gen "Nu te supara ai nu numar de telefon ca eu l-am pierdut pe al meu".
Fara suparare dar cu astfel de sfaturi mai bine lipsa, daca as folosi replica asta pe o tipa m-as alege cu o geanta scumpa in cap si cu epitetul de cocalar necivilizat. Pe scurt dumele sunt expirate dar aveau haz prin '70 cand taica-meu era copil.
Nu am 11 ani sa folosesc replici de agatat, nu am avut eu iubite pana acum, dar sunt sigur ca nu merge cu asa ceva, o sa par cocalar, replica aia denota imbecilitate si alte chestii urate! Sper ca glumesti cu asta?
Ai dreptate bro, jeez mai exista oameni care folosesc replici? Nu sunt putin corny?
Fraaate dar sunteţi plictisitori rău. Nu cred că se pune problema de cocalarisme la facultate.
M-am uitat peste răspunsul tău şi am şi eu o întrebare: cum mama naibii să iasă o tipă cu un tip pe care nu îl cunoaşte?
Adică vine unul la mine şi îmi spune "Heii, bună, te-am observat şi mi-a plăcut de tine şi aş vrea să ieşim". Ăăăă nu... N-o să-ţi iasă cu asta niciodată în viaţa ta. Numai dacă nu e vreo obsedată după un iubit.
Replicile merg şi vor merge întotdeauna pentru că deh sunt amuzante (poate nu chiar cea pe care am spus-o eu, asta mi-a venit în minte acum) şi faci fata să râdă. Fetele preferă băieţii amuzanţi şi cu tupeu nu pămpălăii care se milogesc pentru o întâlnire.