anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

recent am intalnit la inscrierea la facultate o fata draguta si m-am tot gandit sa o invit in oras, dar din pacate nu are Facebook! Credeti ca as fi creepy daca i-as cere numarul de telefon sau sa o intreb direct? Sunt putin timid si ea si nu vreau sa o supar cu ceva! Sunt sigur ca nu are prieten acum, dar nu sunt sigur ca ei ii place de mine. P.S nu am mai avut o iubita, dar nu sunt introvertit, stiu sa vorbesc cu cineva happy.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| SG1995 a răspuns:

Hm pai daca va stiti din vedere asa amical scoate-o la ceva o cafea ceva, adica daca esti confident si nu te blochezi, si o intrebi daca vrea sa beti ceva impreuna ai sanse. Ideea e ca o iesire la ceva de baut nu e " stresanta", ea va fi lejera si va veti cunoaste.

| Tryndapere a răspuns (pentru SG1995):

Sper doar sa nu refuze, sa nu o pun intr-o situatie ciudata!

8 răspunsuri:
| Ara997 a răspuns:

Nu e numai draguta dar e si desteapa. si nu e niciun problem ca nu are Facebook. asa sa stii. intreaba direct. o fata desteapa nu se supara daca un baiat decent o invita in oras! si, in ziua de azi, un baiat care vorbeste direct are ceva presiune in instalatzie.
bafta
bafta

| Tryndapere a răspuns (pentru Ara997):

Multumesc, acum sunt ceva mai increzator!

| Kiwibibilă a răspuns:

Bagă o replică de agăţat gen "Nu te supara ai nu numar de telefon ca eu l-am pierdut pe al meu".

| SG1995 a răspuns (pentru Kiwibibilă):

Fara suparare dar cu astfel de sfaturi mai bine lipsa, daca as folosi replica asta pe o tipa m-as alege cu o geanta scumpa in cap si cu epitetul de cocalar necivilizat. Pe scurt dumele sunt expirate dar aveau haz prin '70 cand taica-meu era copil.

| Tryndapere a răspuns (pentru Kiwibibilă):

Nu am 11 ani sa folosesc replici de agatat, nu am avut eu iubite pana acum, dar sunt sigur ca nu merge cu asa ceva, o sa par cocalar, replica aia denota imbecilitate si alte chestii urate! Sper ca glumesti cu asta?

| Tryndapere a răspuns (pentru SG1995):

Ai dreptate bro, jeez mai exista oameni care folosesc replici? Nu sunt putin corny?

| Kiwibibilă a răspuns (pentru SG1995):

Fraaate dar sunteţi plictisitori rău. Nu cred că se pune problema de cocalarisme la facultate.
M-am uitat peste răspunsul tău şi am şi eu o întrebare: cum mama naibii să iasă o tipă cu un tip pe care nu îl cunoaşte?
Adică vine unul la mine şi îmi spune "Heii, bună, te-am observat şi mi-a plăcut de tine şi aş vrea să ieşim". Ăăăă nu... N-o să-ţi iasă cu asta niciodată în viaţa ta. Numai dacă nu e vreo obsedată după un iubit.
Replicile merg şi vor merge întotdeauna pentru că deh sunt amuzante (poate nu chiar cea pe care am spus-o eu, asta mi-a venit în minte acum) şi faci fata să râdă. Fetele preferă băieţii amuzanţi şi cu tupeu nu pămpălăii care se milogesc pentru o întâlnire.