Trebuie să te cunoști mai mult pe tine și să ai mai mult autocontrol, aia e ai spus la nervi, acum asumăți ceea ce ai spus, acceptă faptul că s-a terminat, până la urmă asta ai ales. Ți-ai făcut datoria de bărbat, nu ai fost o cârpă și foarte bine că ai făcuto. Suferă acum că acum e bine, te îmbeți, faci exact ceea ce simți dacă e nevoie poți să plângi, ia-ți timpul de care ai nevoie ca să scoți cuțitul din rană. Dar dupa trebuie să te ridici să nu stai în casă că o să-ți faci rău singur și să cauți o altă tipă pentru a ieși din relația asta mintal mai întâi... Man e greu și știu ce e acolo, dar nu te mai milogii la ea dacă ai spus ceea ce ai spus, asumăți cuvintele spuse, dacă vrei să o mai bagi în seamă dă-o bine măcar să rămâneți prieteni. Ai picat rău și o să doară, dar trebuie să fi constient că înveți noi moduri să te scuturi când te ridici. Baftă man! Te pup!
Si de ce iti pare rau mai exact? Ca I-ai spus adevarul? Grow some balls boy! Duca-se ca asta nu mai era relatie. Era bataie de joc.
Ai exagerat cu iubita care se muta de maine, dar meh, trebuia sa te descarci si daca ti-a gresit e normala reactia ta. Pana la urma si ea si-a dorit despartirea asta, cineva trebuia sa puna piciorul definitiv in prag. O sa va treaca
Nu cred ca era cazul de reproșuri. Adevărul e suficient.
Dar te ințeleg.
Sper ca esti sigur ca ce ai simțit si afirmat sunt adevăruri pentru ca altfel ai rănit o persoană care poate ținea la tine.
Oricum, daca ai pus punct, termina cat mai repede ce mai aveti de rezolvat.
O sa iti fie si tie mai ușor.
Cu cat accepti mai repede ca s-a terminat, cu atat o sa iesi mai usor la capăt.
Baftă.
Daca tot ce ai zis a fost adevarat, care-i regretul? Daca te-a inselat si te-a "calcat in picioare" asa cum tu ai zis, atunci a meritat-o. Ar trebui sa-ti vezi linistit de drum si s-o lasi. Nu vad de ce iti pare rau? Ca ai facut-o pe ea sa planga?
Regret ca i-am reproșat lucruri de care nu sunt sigur... si ca am alungat o fiind cu ochii in lacrimi
Ai procedat corect. Mi se pare că joacă teatru. Si-a batut joc de tine si acum a pierdut prada ca să spun asa.
George0197 întreabă: