anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Referitor la ultima mea postare in legătură cu prietena, pentru ca m-ati ajutat cu sfaturi, vreau sa va povestesc si finalul happy. Am ajuns acasă, am incercat sa discutam, s-a enervat si a spus ca pleaca la maicasa in seara asta si revine maine. Furios pentru decizia ei, i-am spus ca daca pleacă nu se mai intoarce, sa isi ia bagajele si sa plece de maine. A fost devastata, a inceput sa plângă, sa tremure ( sigu ma urăște acum). Si fiind constient ca nu ne vom mai împăca niciodată, i-am reprosat toate chestiile pe care le-am simtit de-a lungul relației "ca a fost falsa, ca m-a înșelat, că a stat cu mine doar pentru ca avea unde sta, ca umbla din floare in floare... si intr-un final voind sa fie totul terminat, i-am zis ca mi-am găsit iubită si de maine ma mut cu ea". Stiu..am fost un om josnic, un imatur si un om fara scrupule, însă nu am mai rezistat. A plecat plângând, spunand ca vine mâine sa ia bagajele. Sunt rupt in bucăți, i-am trimis mesaj si i-am scris ca sunt conștient ca ma urăște dar imi pare rau pentru ce am zis, si sa aiba grijă de ea. Am procedat urât, ce parere aveti... însă nu am mai rezistat sa fiu calcat in picioare.

Răspuns Câştigător
| Balanica12 a răspuns:

Trebuie să te cunoști mai mult pe tine și să ai mai mult autocontrol, aia e ai spus la nervi, acum asumăți ceea ce ai spus, acceptă faptul că s-a terminat, până la urmă asta ai ales. Ți-ai făcut datoria de bărbat, nu ai fost o cârpă și foarte bine că ai făcuto. Suferă acum că acum e bine, te îmbeți, faci exact ceea ce simți dacă e nevoie poți să plângi, ia-ți timpul de care ai nevoie ca să scoți cuțitul din rană. Dar dupa trebuie să te ridici să nu stai în casă că o să-ți faci rău singur și să cauți o altă tipă pentru a ieși din relația asta mintal mai întâi... Man e greu și știu ce e acolo, dar nu te mai milogii la ea dacă ai spus ceea ce ai spus, asumăți cuvintele spuse, dacă vrei să o mai bagi în seamă dă-o bine măcar să rămâneți prieteni. Ai picat rău și o să doară, dar trebuie să fi constient că înveți noi moduri să te scuturi când te ridici. Baftă man! Te pup!

7 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Ai procedat foarte urat, ca un badaran.

| sofisis a răspuns:

Si de ce iti pare rau mai exact? Ca I-ai spus adevarul? Grow some balls boy! Duca-se ca asta nu mai era relatie. Era bataie de joc.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ai exagerat cu iubita care se muta de maine, dar meh, trebuia sa te descarci si daca ti-a gresit e normala reactia ta. Pana la urma si ea si-a dorit despartirea asta, cineva trebuia sa puna piciorul definitiv in prag. O sa va treaca

| Uvox a răspuns:

Nu cred ca era cazul de reproșuri. Adevărul e suficient.
Dar te ințeleg.
Sper ca esti sigur ca ce ai simțit si afirmat sunt adevăruri pentru ca altfel ai rănit o persoană care poate ținea la tine.
Oricum, daca ai pus punct, termina cat mai repede ce mai aveti de rezolvat.
O sa iti fie si tie mai ușor.
Cu cat accepti mai repede ca s-a terminat, cu atat o sa iesi mai usor la capăt.
Baftă.

| Subsemnatul123 a răspuns:

Daca tot ce ai zis a fost adevarat, care-i regretul? Daca te-a inselat si te-a "calcat in picioare" asa cum tu ai zis, atunci a meritat-o. Ar trebui sa-ti vezi linistit de drum si s-o lasi. Nu vad de ce iti pare rau? Ca ai facut-o pe ea sa planga?

| ImLost a răspuns (pentru Subsemnatul123):

Regret ca i-am reproșat lucruri de care nu sunt sigur... si ca am alungat o fiind cu ochii in lacrimi

| Rux04 a răspuns:

Ai procedat corect. Mi se pare că joacă teatru. Si-a batut joc de tine si acum a pierdut prada ca să spun asa.