Cel mai bine ar fi să te reorientezi.
Nu are sens să îți faci speranțe pentru cineva care nu simte la fel.
Gândește doar la faptul că poți mai mult, decât să fi pe post de susținător moral al acelei fete
Poate fata tine la el si nu vrea sa recunoască... exista prietenie băiat-fata
Nu susțineam faptul că nu ar exista relatie de prietenie dintre un băiat și o fată. Însă, el susține că o iubește pe ea. Practic, își dorește ceva mai mult de la o fată care deja este implicată într-o relație.
Prin urmare, el aspiră la ea, in timp ce pentru ea, el nu reprezintă mai mult, decât un amic căruia i se confesează din când în când.
Mda. Cam asa
Dar. Mna, pana cand iti poti inghiti sentimentele? -, -... Ma tot enerveaza situatia asta
Si... Acum am vb cu ea pe insta si, era cu fetele in oras, si mi-a spus "Bn Vtm", o tine la mine?, le o fi spus ca sunt iubitul ei?
Omule, isi bate joc de tine. E o panarama penala.
Daca se culca cu 3 in in acelasi timp cum era? Asa sunt baietei daca nu reusesc sa o duca in pat pe una o fac panarama)
ps.Si eu sunt panarama ....in fiecare zi primesc oferte dar le refuz...
Ce ciudat ca doar cu cei cu care am fost nu ma considera curva
Salut, si eu am trecut prin asta si mi-am pus intrebari, mai tarziu am aflat ca nu ma placea, eram in Friendzone. Se spune ca fetele spun secretele lor acelor baieti pe care ii considera frati mai mari (vor sfaturi si solutii pentru problemele din cuplu), cu potentialii iubiti nu se comporta asa.
E na... iubitul e cel mai bun prieten
P. S. Ea imi spune tot ce lui nu ii spune, cand o doare ceva, cand merge undeva...
Are încredere în tine...
Bananacantareata87 întreabă: