| Mihai036 a întrebat:

Salut TPU! Revin cu o intrebare pentru un prieten.
Recent a iesit cu colegii intr-o seara la o plimbare iar una dintre colegele sale tot batea apropouri despre ce fel de baiat ar vrea sa aiba langa ea.
De atunci de cand au iesit la scoala sta doar pe langa el chiar daca sunt o gramada de locuri libere in sala alege sa stea langa el, se baga in seama cu el si gaseste motive sa il atinga sau sa ramana singura cu el separandu-l de grup (pretexte de genul sa mearga cu ea la magazin desi pana atunci cand au iesit cu colegii impreuna nu vorbeau deloc) cea mai buna prietena a ei fiind chiar langa ei in momentul in care i-a cerut lui sa mearga cu ea la magazin (e coleg si cu cea mai buna prietena a ei) iar alteori pare ca nici nu il vede trece pe langa el nici nu il baga in seama.
Intrebarea lui e daca s-ar putea sa-l placa sau nu deoarece ei in afara scolii nu vorbesc deloc chiar daca la scoala se poarta altfel cu el fata de restul baietilor.
Oare asteapta sa o inivte sa iasa sau?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Întreabă-l pe prietenul tău dacă cumva așteaptă să se urce colega pe el și să-l călărească, ca să se prindă și el că-i face avansuri. laughing
În curând n-o să-l mai bage deloc în seamă, dacă vede că e greu de cap.

| Mihai036 explică (pentru Hammurabi):

Asta i-am zis si eu dar el e preocupat de faptul ca nu vorbesc deloc in afara scolii si ca doar la scoala vorbesc laughing

| Mihai036 explică (pentru Mihai036):

Si ca uneori e total opusul nu prea vorbeste cu el si nu il baga in seama laughing

| Hammurabi a răspuns (pentru Mihai036):

Păi dacă el nu dă nici un semn că e interesat, nu face nici un pas, nici un gest mai îndrăzneț, la școală unde se întâlnesc permanent, de ce s-ar mai complica ea aiurea cu el și în afara școlii?

Uneori nu prea vorbește cu el pentru că probabil a început să se plictisească, dacă el e pasiv permanent și nu are nici o inițiativă.

| Mihai036 explică (pentru Hammurabi):

Au ieșit împreună acum câteva zile iar când prietenul meu i-a scris dădea seen și îi răspundea după 2-3 ore... totuși a acceptat să iasă din nou împreună... oare are rsot sa mai încerce sau sa nu? Că tot incerc sa îl conving sa mai incerce

Cred că asta se întreabă și ea, dacă mai are rost să mai încerce cu el, dacă îl vede așa mai bleg... laughing

6 răspunsuri: