anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

revin cu un scurt rezumat + update in legătura cu situația cu fosta mea iubită. Din câte știți unii, ne-am despărțit si am avut o ceartă oribilă, stam cu chirie si i-am spus sa isi ia bagajele si sa plece ca simt ca ma înșeală, ca întotdeauna mi-a ascuns ceva, etc. Am avut o iesire nervoasă si am spus toate lucrurile posibile, ne-am despărțit deoarece mi-a zis ca nu prea mai are sentimente pentru mine si că nu sunt bărbatul ideal pentru ea ( dupa un an de relatie). După ce i-am zis sa isi ia bagajele si sa plece, i-am zis ca mai poate rămâne pana pe 15 ca a pus si ea bani pentru chirie. S-a intors acasă si suntem in continuare despărțiți ( definitiv pot spune). Ieri seara am ieșit cu colegele de la muncă prin mall si am pus o poza cu doua dintre ele, cand a vazut poza, fosta mea iubită mi-a dat mesaj si m-a facut nesimțit, ca nici bine nu ne-am despărțit si eu pun poza cu altele, precizand ca o sa puna si ea poza cu doi baieti pentru a vedea cum ma simt eu.Cand am ajuns acasa, mi- a spus ca pot pune poze cu cine vreau, ca nu mai avem nici o obligatie fata de altul si sa o ignor ca nu mai avem ce discuta. De 4 zile eu am dormit in pat iar ea pe canapea, aseara dupa întâmplarea asta, am adormit la fel, iar pe la 2 noaptea s-a bagat langa mine in pat, m-a luat in brate si a adormit lângă mine. Noi nu mai suntem un cuplu, eu sunt plecat 3 zile si nici măcar nu mi-a dat un mesaj toată ziua. Ce urmărește fata asta? Sa stea cu mine in continuare pentru ca nu isi permite sa se mute singura? Sau din ce cauză spuneti ca se comporta asa? Ba e geloasa, ba nu e, face panarama ca pun poze cu x. După 5 minute imi spune ca pot face ce vreau. Voi ce credeti? Ce se întâmplă cu adevărat? Vorba de împăcare nu se pune, mi-a zis clar că ea nu e fericită cu mine si că ea vrea altceva de la un barbat.

Răspuns Câştigător
| Balanica12 a răspuns:

Man dacă simți că nu e ok, de ce o lași să se joace cu tine? Nu înțeleg, tratează cu indiferență și caută neapărat o altă iubită sau caută să mai faci poze și să le postezi chiar 2-3 pe zi ști tu de ce. E clar că nu are unde să meargă, acum e doar prietenie între voi știi ce spun aici, nu mai ascultă ce spune ea. Gata, ai văzut ce repede a fugit înapoi când vede că te descurci și ai și alte tipe nu doar pe ea. Fii barbat man, și gata sterge tot știu că încă mai ții la ea, dar man simulează că nu-ți pasă. Ea a spus că nu mai are sentimente pentru tine pai tu să mai ai pentru ea. Poți folosi aceste cuvinte, dacă eram în locul tău eu îi spuneam' când a venit în pat, acum au apărut sentimentele pentru mine, e cu du-te vino ce faci aici. Ceartăte bă! Fii mă bărbat și concentreazăte pe lucruri mai importante nu pe detaliile astea mici. Cam atât am avut de spus. Te pup și baftă!

Răspuns Apreciat de Editori
| Ancaclaudia2223 a răspuns:

Discutati serios pe subiectul asta si arata-i ca poate sa se deschida in fata ta, intreab-o ce vrea, de ce se comporta asa si care e motivul. Daca tu crezi ca relatie asta nu mai are rost, eu zic sa o termini si sa-ti vezi de ale tale, dar in cazul in care are un motiv bine intemeiat, arata-i ca o intelegi si continuati asa. Nu-ti pune singur intrebari ca nu rezolvi nimic. Faptul ca ea tot zice ca vrea pe altcineva si ca nu e fericita cu tine poate fi un raspuns al orgoliului ei ridicat. Si apropo daca ai ocazia sa vorbesti cu ea f2f fii atent la cum se comporta si cum gesticuleaza, sa-ti dai seama de starea ei.

5 răspunsuri:
| Subsemnatul123 a răspuns:

Probabil chiar nu-si permite sa se mute si de asta incearca sa se mai lipeasca de tine ca o lipitoare. Evident ca o data ce v-ati despartit poti face ce vrei, asta nu mai este problema ei. Si daca pune ea poze cu baieti, la fel, asta nu mai este problema ta. Dar sa vina sa te ia in brate, dubios laughing
Vezi si tu cum se comporta cu tine pana pe 15, s-ar putea sa te traga de maneca s-o lasi sa mai stea acolo.

| Rux04 a răspuns:

Te sfătuiesc să te muți tu dacă ea nu vrea. Ai salariu nu? Îsi bate joc de tine.

| Hellboy96 a răspuns:

Spune-i ca poate vorbi deschis in fata ta, nu o sa ii faci nimic, doar sa afli ce vrea...
Huh, fa asta si poate afli ceva
Spune-i ca poate spune orice

| 10Anonim01 a răspuns:

Tind sa cred ca fosta ta iubita nu stie ce vrea. Cel mai probabil a ajuns într-un punct al relației voastre care o face foarte confuză sentimental. Dă-i putin spatiu sa vezi cum se comporta, daca nu ai parte de nici o reacție din partea ei, atunci cam aici se termina.