Man dacă simți că nu e ok, de ce o lași să se joace cu tine? Nu înțeleg, tratează cu indiferență și caută neapărat o altă iubită sau caută să mai faci poze și să le postezi chiar 2-3 pe zi ști tu de ce. E clar că nu are unde să meargă, acum e doar prietenie între voi știi ce spun aici, nu mai ascultă ce spune ea. Gata, ai văzut ce repede a fugit înapoi când vede că te descurci și ai și alte tipe nu doar pe ea. Fii barbat man, și gata sterge tot știu că încă mai ții la ea, dar man simulează că nu-ți pasă. Ea a spus că nu mai are sentimente pentru tine pai tu să mai ai pentru ea. Poți folosi aceste cuvinte, dacă eram în locul tău eu îi spuneam' când a venit în pat, acum au apărut sentimentele pentru mine, e cu du-te vino ce faci aici. Ceartăte bă! Fii mă bărbat și concentreazăte pe lucruri mai importante nu pe detaliile astea mici. Cam atât am avut de spus. Te pup și baftă!
Discutati serios pe subiectul asta si arata-i ca poate sa se deschida in fata ta, intreab-o ce vrea, de ce se comporta asa si care e motivul. Daca tu crezi ca relatie asta nu mai are rost, eu zic sa o termini si sa-ti vezi de ale tale, dar in cazul in care are un motiv bine intemeiat, arata-i ca o intelegi si continuati asa. Nu-ti pune singur intrebari ca nu rezolvi nimic. Faptul ca ea tot zice ca vrea pe altcineva si ca nu e fericita cu tine poate fi un raspuns al orgoliului ei ridicat. Si apropo daca ai ocazia sa vorbesti cu ea f2f fii atent la cum se comporta si cum gesticuleaza, sa-ti dai seama de starea ei.
Probabil chiar nu-si permite sa se mute si de asta incearca sa se mai lipeasca de tine ca o lipitoare. Evident ca o data ce v-ati despartit poti face ce vrei, asta nu mai este problema ei. Si daca pune ea poze cu baieti, la fel, asta nu mai este problema ta. Dar sa vina sa te ia in brate, dubios
Vezi si tu cum se comporta cu tine pana pe 15, s-ar putea sa te traga de maneca s-o lasi sa mai stea acolo.
Spune-i ca poate vorbi deschis in fata ta, nu o sa ii faci nimic, doar sa afli ce vrea...
Huh, fa asta si poate afli ceva
Spune-i ca poate spune orice
Tind sa cred ca fosta ta iubita nu stie ce vrea. Cel mai probabil a ajuns într-un punct al relației voastre care o face foarte confuză sentimental. Dă-i putin spatiu sa vezi cum se comporta, daca nu ai parte de nici o reacție din partea ei, atunci cam aici se termina.