| Anonim200022 a întrebat:

revin iar cu problema de data trecuta cu acea fata, mi-am facut curaj sa-i scriu iar marti, conversatia a mers destul de bine mi-a raspuns la "buna" dupa 5 secunde, ieri am intalnit-o si m-a salutat, am salutat-o si a zambit. Acum nu stiu ce sa zic in conversatie am folosit un pretext ca s-ar transfera un prieten la ea in clasa, acum vreau sa trec direct la subiect, sa aflu lucruri despre ea doar ca nu stiu cum sa fac asta. Cand merg cu autobuzu nu prea dau de ea ca ori se pune in spate ori in fata si nu o nimeresc deloc sa vorbesc cu ea, eu as vrea prin scris da nu stiu cum sa incep sa nu para ciudata conversatia.Niste sfaturi daca se poate, multumesc!

Răspuns Câştigător
| Eteda a răspuns:

"Buna, nu vreau sa par un idiot si sa incep cu vrajeli, faza e ca te plac si as vrea sa stiu daca si tu ma placi, te plac in primul rand ca persoana pentru ca esti mereu draguta cu mine si ador zambetul tau. Nu vreau sa te stresez cu mesaje sau cu chestii de genul... pur si simplu am simtit nevoia sa impartasesc asta cu tine. "Eu asta i as scrie ♥️

| Anonim200022 explică (pentru Eteda):

Nu stiu ar fi prea repede, eu nu stiu absolut nimic despre ea doar la ce liceu e, varsta ei si nimic mai mult.In viata reala nu am vorbim deloc atat ca in autobuz cand a fost loc liber langa mine i-am spus daca vrea sa stea. Poate ajuta daca spun ca eu am 18 ani si ea 17.

| Eteda a răspuns (pentru Anonim200022):

Noua fetelor ne plac baietii directi, nu mai ai 15 ani, spune i direct. nu ai de ce sa te faci de ras sau chestii.

4 răspunsuri:
| taciterogdingura a răspuns:

Am aici top schema rege. Da-i meme din cand in cand si dupa ce incepeti sa va tot trimiteti meme o sa incepeti natural si sa vorbiti. Dupa de acolo e mult mai usor.

| ywar a răspuns (pentru taciterogdingura):

Auzi, da schema cu fufu nu mai merge? Si ii spui si de cas!