| PlShelp a întrebat:

Salut TPU` revin inca o data cu aceastea intrebare? Am motive de ingrijorare? Pot sa dorm si eu linistit!? Am facut sex cu iubita mea, am facut-o` neprotejat! Inainte de ejaculare, mi-am scos penisul si am ejaculat sperma afara! sperma mea nu a atins. vaginul ei in nici un fel! puteti sa ma lamuriti? Trebuie sa precizez ca are 14 ani! si nu ii e regulat ciclul!

9 răspunsuri:
| raspunz a răspuns:

Orice contact sexual neprotejat poate duce la o sarcină, chiar dacă te retragi înainte de ejaculare. În plus nu știu ce vârstă ai dar la adolescenți mecanismul de ejaculare nu este bine controlat și poți ejacula fără să-ți dai seama de asta. Este de asemenea posibil ca pe parcursul mișcărilor să se elibereze picături de lichid spermatic, lichid care poate conține și spermatozoizi. Sexul neprotejat este riscant, e doar o chestie de noroc. În plus poți lua/da boli cu transmitere sexuală.
La 14 ani fata aia nu ar trebui să facă sex vaginal. Îi pui sănătatea, chiar viața în pericol. Sper măcar să ai sub 18 ani, altfel este și mai imoral ceea ce faci tu.
Nu mai practica metoda asta, folosește prezervativul. La 14 ani nu prea poate lua anticoncepționale și nici pilula de a doua zi în caz de greșeală. Dacă alegi să continui cu metoda asta primitivă, atunci măcar alege să nu faci sex cu ea în perioada ei de maximă fertilitate, în preajma ovulației. Dar cum menstruațiile sunt neregualte nu prea îți poți da seama.
Până la urmă dragostea e frumoasă și e treaba voastră ce faceți dar nu-ți bate joc de ea.

| LeontinAndrei a răspuns:

Depinde daca ai avut si acel lichid prespermatic... Daca acel lichid a curs in ea, este posibil sa ramana insarcinata, dar daca nu... nu cred.

| pink425 a răspuns:

In primul rand. puteai sa scoti din intrebare anumite cuvinte, si in al2lea rand... mai uitate si tu pe discovery sau pe internet si afli ca atata timp cat nu iti dai drumu in ea, nu are cum sa ramana gravida.si sincer nu stiu dc am impresia ca esti un copil de 12 ani care vrea sa intre in randu lumi si sa ne faca sa ne pierdem timpu cu intrebari de 2 leiwinking... sincer dar sunt genu de baiat mai direct. si app lasate de corupere de minori ca puscaria e greawinking

| PlShelp explică (pentru pink425):

Pink425, sa-ti zic o chestie, Te inseli amarnic. Probabil ca ai o impresie buna, am 14 ani, si ea la fel!oh go on Am facut-o din pura dragoste, poate ti se pare putin ciudat '' La 14 ani dragoste? '' Da, ma! asa-i! Am pus aceeasta intrebare.pentru ca n-am asemenea cunostinte ca si ale tale, am pus intrebarea pentru ca sunt nelinistit. Oricum mersi de raspuns, sa ai o zii buna!

| suntserios a răspuns (pentru PlShelp):

Da e posibil sa ramana insarcinata deoarece in timpul actului penisul se lubrefiaza in mod natural cu un lichid numit lichid preejaculator care poate contine si spermatozoizi, desi nu e obligatoriu, dar e de ajuns unul singur sa iti faca o surpriza

pink425 - mai bine te ai uita si tu mai atent pe net si la Tv sa vezi ca esti cam prost informat.

Si acum curiozitatea mea. De ce naiba nu va protejati sau macar de ce nu puneti intrebarile astea inainte?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poate ramane insarcinata...stai calm si dormi linistit nu te mai agita atat

| raspunz a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mai da răspunsuri incompetente, pentru că îi faci pe oameni să creadă ceva greșit și s-ar putea să aibă probleme. Dacă nu știi despre ce vorbești e mai bine să te abții, eu așa cred.

| bogdanel466 a răspuns:

Tantalaule se poate sa o fi lasat insarcinata fiindca daca nu stii inainte sa ai orgasmul din penis iese un lichid vascos adica alunecos. Se mai numeste "picatura placerii". E este posibil ca in acel lichid sa mai fie niste spermatozoizi. De la ultima ejaculare. Spermatozoizii mor in aer in 2 minute si 44 de secunde dar atata timp cat sta in interior raman... "normali" Deci zii sa-si faca un test de sarcina!

| GabrielaYM a răspuns:

Da, ai motive să te îngrijorezi deoarece din moment ce s-a întâmplat acest lucru neprotejat şansele sunt foarte mari. În timp ce te mişti în ea, există şanse ca să curgă acel lichid preejaculator după cum spunea şi " sunt serios" iar aceştia pătrunşi în organismul fetei este o posibilitate foarte mare ca ea să rămână însărcinată. Ai motive să fi îngrijorat, dar ar fi trebuit să te gândeşti şi la vârsta ei pentru că o doar o fetiţă de 14 ani şi sper ca nici tu să nu fi de aceiaşi vâsrtă pentru că vă pot spune sincer că vă jucaţi cu sănătatea voastră şi asta nu e bine.
Riscaţi la anumite boli care probabil vi se par inofensive, dar nu sunt deloc, sunt chiar periculoase. Deşi ai ejaculat înafară există mari şanse ca în timpul actului să fi "scăpat" în vaginul ei spermă, chiar dacă este de cantităţi mici cât să nu îţi poţi da seama. Ar fi trebuit să ai grijă dacă tot aţi vrut să faceţi acest pas.
Din punctul meu de vedere nu este deloc bine ceea ce se întâmplă între voi, încerc să înţeleg că vă iubiţi, dar iubirea nu înseamnă numai sex. Decizia e a ta. Ţi atât de mult la ea încât să te gândeşti şi la sănătatea ei? Fetele au riscuri foarte mari în ceea ce priveşte sexul la o vârstă fragedă. Data viitoare încercaţi să vă protejaţi mai mult, dar sinceră să fiu tu ar trebui să te hotărăşti dacă mai există o data viitoare. Da, senzaţia poate e plăcută, dar e un risc destul de mare. Ai grijă de ea şi pune-o să facă câteva teste de sarcină să te asiguri că totul este ok, deşi şansele unei sarcini sunt destul de mari.
Mulţumesc.