| ZqTer a întrebat:

ro
Cer aici ajutorul pentru ca voi o faceti mereu m-ati ajutat mereu si sper sa o faceti.

Am avut o relatie nu stiu daca ii pot spune asa. e mai mult prieteni cu benefici.
Deci fata e foarte complicata azi isi arata dragostea imi spune ca ii e dor de mine, a doua zii e schimbata complet zic ceva se supara, ma uit la ea intoarce capu fel si fel(cu toate ca ea se simte bine sau arata ca se simte bine)Azi ma sarut cu ea maine ne certam.Mai mereu ma face sa ma simt aiurea intentionat.(eu ca prostu pun botu)

Parerea mea e ca ma cam ia de sad fraier ca i-am spus ce simt pentru ea cu adevarat chiar nu stiu ce sa mai cred credeti-ma.

Spuneti-mi si mie ce filme, carti, pe net sa citesc si eu sa ma documentez cum sa ii arat ca nu imi mai pasa sa o rasplatesc cu aceeasi moneda atunci cand ii e mai drag de mine sa o fac sa regrete. Vreau filme de unde ma pot inspira, carti, site-uri. Orice mi-ar fi de folos.

Va puteti da lejer si cu parerea despre relatia asta a mea mai nebuna!
Mersi TPU.ro (DAU FUNDA).

4 răspunsuri:
| aurasauras a răspuns:

Nu trebuie sa ii raspunzi cu aceeasi moneda, fi de acord cu starile ei. Daca se supara spune-i, daca vrei tu sa fi suparata e ok iti respect decizia...samd.Se vindeca...ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e o adevara incompatibilitate presarata cu o teama de a ramane singuri, din care parte nu stiu. Dar pentru ca certile astea nu se lasa si cu despartire imi sugereaza ca unuia din voi ii este teama de siguratate.
Si eu zic sa ii dai papucii.
Nu merita deloc relatia asta, ce ne jucam? Rece - cald?
Si cat despre razbunare, de ce sa te cobori la nivelul ei? Lucrurile se aseaza de la sine, fara a te implica, tu las-o in pace. O va pati si ea pe pielea ei fara nici-o implicare din partea ta.

Si ca sa fie treaba macar pe jumatate facuta ( asta cu razbunarea ), fi indiferent cu ea.

| ciresik80 a răspuns:

Si eu reactionez asa dar asta nu inseamna ca nu imi iubesc prietenul cu toti avem zile mai bine si zile mai putin bune; vorbeste cu ea si asculta-ti inima nu asculta de ce zic alti ca sa nu regeti mai tarziu.

| Twilight a răspuns:

Iti zic sincer, parerea mea: trebuie sa o intrebi de ce face aceste gesturi. Uneori, poate faci anumite gesturi (poate chiar banale, c are poate pe altcineva n-ar supara de ex:stranuti sau un gest ciudat). Eu o inteleg. Depinde f mult si de caracter ceea ce tine de zodie. Poate este mai irascibila. Aproape toate fetele sunt asa atunci cand iubitul "calca stramb"happy.