| onismus a întrebat:

ro.Deci am o problema:-s. E o fata care e cam >frumoasa:" si vreau sa o pup pe obraz ca si sarut.Pe mess imi tot trimite:*:*...Cum sa fac sa o pup? FUNDAA MARE DE TOT!

18 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Împrieteneşte-te cu ea. Dacă o să fiţi prieteni, nu o să i se pară ciudat că o pupi.

| Aurelian0709 a răspuns:

Nu te-ai gândit ca poste fi un mass cu :*?

| Azµre a răspuns:

Ii iei o floare te duci cu floarea la ea i-o daruiesti ii zici ca e frumoasa sau orice vrei tu daca te intreba cu ce ocazie zi si u ca a venit primavara si o pupi pe obraz, cu ocazia asta s-ar putea sa te placa sa nu zic sa se indragosteasca de tine tongue

| Plamada_Daniel_1997 a răspuns:

Dai si uh pe mess:*

| onismus explică:

Dau pe mess:** da in realitateblushing si daca dau o floare o sa isi dea seama ca imi pl de ea.blushing

| Emin90 a răspuns (pentru onismus):

Taieti venele de la mana, cazi jos si mori, iar la inmormantarea ta va veni ea si te va sarutawinking

| Emin90 a răspuns (pentru Emin90):

Taie-ti, scuze sunt cam analfabet uneori.

Răspuns utilizator avertizat
| Emin90 a răspuns (pentru Afghfjhgthgh):

Ce ai? Nu iti place analfabeti? De ce te razi de mine?

Glumeam, stiam ca iti "place" analfabetii si ca nu ai nimic cu eirolling on the floor laughing

rolling on the floor ai inteles tu gresit, nu te-am facut analfabeta, aia erea la adresa mea rolling on the floor mai citeste odata ce am scris mai sus poate iti dai seama big grin

Nu-i nimic. Noapte buna! :*

| Azµre a răspuns (pentru onismus):

Pai si ce e rau in asta tongue poate te place si ea pe urma, sincer n-ai ce pierde e o floare poate insemna multe sau nimic

| onismus explică:

Emin_|_