Daca tie ti se pare asta o trauma eu zic sa controlezi neaparat un psiholog.Doar pentru atat sa te consumi. Ma rog poate nu ai intalnit adevaratele probleme ale vieti. Eu zic sa te trezesti si sa uiti de curva aia si sa iti revi in caz ca nu ai nevoie de un psiholog
Wooooaaaa, roman tati... nimeni nu citeste atat pentru a te si ajuta serios. Fa un rezumat, si poate gasim o cale.
Pe bune? asa de incompetent/a poti sa fi? Serios acum! de ce ti-ai m-ai facut cont aici?
Eu am trecut tot prin aciasta problema crede-ma si imi pare rau ca mai exista asa persoane ca mine, cred ca atunci cind ai scris ca ai cautat intrebari de acest gen ai gasit si intrebari de ale mele care nimeni si cu nimic nu ma putut ajuta eu inteleg mi-a spus si mie ia-ti inima in dinti si spune-i cum? este asa simplu? ba pentru mine este imposibil eu tot asa ca si tine m-a facut o fata de ris in fata la tot liceul dar asa cind vorbeam cu ia parca mi se parea ceva normal mi se parea ca vorbeste normal si chiar in unele momente mi se parea ca si ea ma iubeste pe mine si cind i-am spus m-a facut de ris acum si eu mai iubesc pe alt cineva dar la intrebarile puse de mine am vazut numa raspunsuri care ma dadeau la pamint sau ceva de genu ia-ti inima in dinti si spune-i este greu stiu asta dar nici eu nu am facut nimic cu asta eu nu iti spun ca sa nu-i spui ba din contra ca sa ai curaj sa-i spui si eu am scris asta nu pentru ca am vurut sa te ajut pentru ca daca puteam te ajutam dar eu singur in aceste situatii nu stiu ce sa fac este drept daca voi spune asta de mai multe ori asa ma antrenez si asa imi para mai usor dar... asta-i
Stiu ca nu e specific barbatesc, totusi o sa incer sa-ti soptesc...TE IUBESC, cele mai grele cuvinte. Daca nu le poti zice, nu le zice, dar pierzi multe.
Heii.
Imi pare sincer rau ca ai trecut prin asta. Nu stiu cum e, dar pare foarte dureros. Daca intr-adevar aceasta fata pe care o placi in momentul actual este asa cum o descrii tu, atunci cred ca ar trebui sa "actionezi". Daca va cunoasteti bine, cu siguranta ea stie faptul ca esti mai sensibil din acest punct de vedere. Nu cred ca ar trebui sa ii spui direct ca o iubesti. Poti incepe prin a-i marturisi cat de bine te simti in prezenta ei, cat de bine iti pare ca ai o prietena asemenea ei. Apoi incepi si ii spui ce sentimente ai pentru ea. Totul trebuie declarat cu sinceritate, iar rezultatul va fi pe masura. Nu iti fie teama ca te va respinge precum cealalta prietena! Atunci erau alte timpuri, erati copii! Ai incredere in tine si fa ceea ce simti! Mult succes!
Eu am trecut prin ceva asemanator. Imi este foarte greu sa spun te iubesc. si vrei sa fim impreuna? Sunt foarte timid de fel si da! chiar si acum la 21 ani inca mai rosesc ca un pustan.
Uite..iti dau o solutie. Vorbeste cu ea pe facebook si spune-i ceva de genul...mi s-a intamplat ceva foarte grav si as dori(i) ...sa ne intalnim sa iti spun ceea ce am pe suflet. Sunt sigur ca va accepta. Poti cumpara un buchet frumos de flori si ii poti spune un restaurant nu neaparat scump. ( unul normal) unde sa va intalniti. Da-i buchetul de flori si vorbeste cu ea spune-i ceea ce simti. ceea ce ai pe suflet. sunt sigur ca va intelege si din ceea ce ne-ai impartasit noua, cel putin mie, mi-ai dat de inteles ca si ea te place. Sper sa functioneze ideea mea. Si daca doresti sa o pui in practica.
P.S imi cer scuze pentru gramatica mea. semne de punctuatie, cuvintele care contin mai multi i sau mai putini i.
Multi ar zice. Iati inima in dinti fugi si spunei.Inteleg cum te simti nimanui nu-i usor sa zica "Te iubesc"dar mai ales dupa ce ti s-a intamplat nimeri nu ar mai vrea sa iubeasca.
Uita-te aici sper ca te va ajuta :http://www.youtube.com/user/LimbajulSeductiei/videos
Spune tot ce iti trebuie :).
Succes amice :)
Asa sunt fetele fara minte care nu apreciaza sentimentele adevarate. Nu te lasa doborat de astfel de fete, chiar nu merita sa te lasi influentat de cuvintele unor "scorpii". Esti un baiat deosebit si trebuie sa te respecti tu pe tine insusi, adica sa stii ca esti un baiat deosebit, care merita ce e mai bun. Nu ai de ce sa fii suparat, ai gresit doar cu un lucru: nu ai avut incredere in tine ca esti un baiat sincer, inteligent, si cu sentimente frumoase, adevarate. >
Buna
In primul rand, ma bucur ca ai gasit o persoana pe care o iubesti si doresti sa ii arati acest lucru, chiar si dupa ce ti s-a intamplat.
Stiu ca e destul de greu, dar incearca sa uiti ceea ce ti-a spus acea fata. Aminteste-ti tot ce ti-a spus, si razi. (Fa asta din nou si din nou, pana ce ti se va parea un lucru natural).
Cat despre problema ta de a spune acelei persoane 'Te iubesc', exerseaza intr-o oglinda, uita-te hotarat la tine si rosteste acele cuvinte din nou si din nou( sau fa asta cu o jucarie, nu conteaza).
Nu cred ca e o idee asa de buna sa ii spui pe facebook. Adica mie personal mi-ar placea sa imi spuna in fata, intelegi?
Dar fa asta cand esti pregatit.
Sper sa reusesti, iar acea fata sa iti raspunda acelor sentimente in modul pe care ti-l doresti .
O seara placuta si tie.
Buena! Sincer m-a emotionat si pe mine intrebarea ta! EU zic CA pentru inceput sa te departezi de ce a fost in trecut ' stiu ca iti este greu dar tu trebuie sa intelegi ca traiesti din prezent nu in trecut. In viata mai ai si bune si rele ca asa e viata dar ai sa vezi ca intr-o zis o sa iasa si soarele pe strada ta. EU zic ca cel mai bine ar fi sa o scoti la o plimbare romantica in parc sau la un film ceva, sa iti iei inima in dinti si sa ii spui ce simti. Iar daca este o fata cu bun simti chiar daca nu ii va placea de tine veti ramane cu siguranta cel putin amici. Nu sunt toate la fel cum a fost si prima. EU iti doresc multa bafta. Cu siguranta dumnezeu te va ajuta si vei fi fericit. La revedere!