Buna.
Esti la inceputul relatiei cu el deci, nu prea sunt sanse ca el sa isi schimbe comportamentul fata de tine intr-un timp asa de scurt, iar in legatura cu sarutul ce ai de gand sa il dai nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca daca e un sarut dat din dragoste atuncea va fi obligatoriu memorabil.
Sunt convins ca ii va placea, un sfat ar fi ca atuncea cand ii daruiesti sarutul sa il saruti pe buze pasional dar nu incerca sa il saruti frantuzeste ca sa zic asa, pentru ca nu tuturor le place genul asta de sarut, sarutal cu buzele deschizandule usor iar daca el va introduce si limba in joc atucea faci si tu la fel, ii masezi varful limbi lui cu al tau.
Eu iti spun asa:
Sa nu-ti fie team ca nu vei "saruta bine"
Asta nu e o problema.
Si la intrebarea cand te vei intoarce in Romania, sunt foarte sigur ca te va ibui si mai mult, pentru ca lui acum ii este foarte dor de tine si cand vei veni.... Sper ca ai inteles.
Casa de balastru)
Cu siguranta se va purta le fel, mai ales ca tine la tine iar cu sarutul fii linistita, nu cred ca va fi dezamagit sau ceva ci din contra, indiferent cum vei saruta, el tine la tine si nu va rupe relatia din asa ceva.deci fii calma.totul e ok.sarbatori fericite!
1. Sarutul va fi normal ca intre 2 persoane care se plac. Si daca nu ii va place cum saruti te va indruma el, iti vei da seama. El te va invata pe tine cum ii place lui, tu il inveti pe el ce-ti place tie si totul va fi bine
2. Daca zici ca vorbiti mereu, tineti legatura, nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi. Si oricum daca tine la tine poate sa te astepte 3 saptamana, nu? Dar aveti grija sa nu va certati si astfel sa se raceasca relatia...
Sper ca ti-am fost de ajutor
Buna!:* eu iti zic ca nu trebuie sa iti fie frica de un sarut si mie mi-a fost frica si nu stiam cm trebuie sa fac sa iasa totul bine! dar cand m-am apropiat de el am uitat de el am inchis ochii si l-am pupat asta este instinctul si nu iti dai seama cum o faci si daca tine la tine se va purta cu tine la fel cand o sa vii din Mexic!:* baga idu anto22mur@yahoo.com si mai vb!:* sper ca ti-am fost de folos
E in regula sa-ti pui asa intrebari papusa. Dar nu te ingrijora.Stii,nu e o arta sa stii a saruta.Sarutul este un cadou de la Dumnezeu, asta ne ofera placere.Sarutul e o exprimare a iubirii, a sinceritatii si e un gest sfint sa zic asa.Nu trebuie saa facem concurenta intre cine saruta bine si cine nu.Si nu trebuie sa denaturam aceasta necesitate biologica umana. E important doar sa fii realista si sa te lasi ca el sa te conduca cu sarutul.Si apropo, nu trebuie sa fii ass in sarutari ca sa fii acceptata de un baiat.Stii? si nu reprezinta asta un motiv de mare teama.Totusi e normal sa ai indoieli.Si stii, nu te complexa mult, cu totii ne invatam pe parcurs sa sarutam bine.La inceput suntem timizi, apoi suntem mai curajosi si in final devenim stapini pe buzele noastre.Sarutul nu trebuie sal stii pe de rost. El se invata cu timpul. O sa observi cum saruta el si ce ritm de a saruta are fie ca e mai gingas fie ca e altfel si o sa stii cum sa te acomodezi dupa dinsul ca sa primiti placere amindoi.Parerea mea e sa lasi lucrurile sa se intimple spontan...nu fa programari si planuri.Adesea planurile se duc de ripa. E mai romantic si mai interesant cind e spontan
Si la intoarcere, oh...la intoarcere vei gasi raiul! Fii absolut convinsa.Relatia voastra se adinceste acum, cind sunteti departe unul de altul si nu va vedeti.Mai pui ca nu se va adinci cind veti fi aproape unul de altul.Papusa.ai mare noroc.Nu dispera.Bafta.
In privinta sarutului eu cred ca nu conteaza daca saruti bine sau nu conteaza dragostea dintre voi doi.Si oricum daca nu o sa-i placa cum saruti te va invata el da in niciun caz nu se va desparti de tne.Si normal daca te iubeste nu ca se va comporta tot asa ci mai frumos si te va pretui.
Cand vei revenii in tara se va comporta cel mai probabil mia frumos cu tine, cat despre sarut nu-ti face griji saruta-l cum vrei si daca va prelua el initiativa lasa-l.
HappynewCenusa întreabă: