Hmm.
Dragalasul meu George, strange-me in brate...aa, dar nu putem fi impreuna din cauza maicami"
Pai ce facem noi aici, ce tragem de sireturi.
O lasi sa te amageasca si sa isi bata joc de tine, practic asta face.
Pune piciorul in prag si intreab-o o data pentru ultima oara daca vrea sau nu sa mai fie cu tine, daca nu...gaseste-ti alta, e plina Romania de fete!
bafta!
Pai nu e nimic de facut..mama mi-a facut la fel dar pentru ca il iubeam am continuat sa ne intalnim in secret...decat nimic mai bine asa
Iubirea intotdeauna invinge!
Opinia mea este sa nu renuntati asa usor, daca amandoi va doriti aceasta relatie nu are rost sa tineti cont de parerile celorlalti. Daca relatia va fi una serioasa poate se va convinge si mama ei ca nu esti un baiat rau sau ce crede ea. acum depinde si de ea ar putea sa nu fie de acord in continuare. dar totusi de ce sa nu incercati?
Va urez multa bafta!
Exact,continuati-va relatia daca va iubiti.si mama ei ar trebui sa se gandeasca ca degeaba ii interzice, ca din ce ii zice mai rau o sa faca.
Daca ea iti spune sa o iei in brate cand o vezi, atunci fa ce zice ea.Si mama ei nu poate face nimic. Daca voi o sa va intalniti in secret nu va fi nici o problema. Oricum eu cred ca ea trage la impacare, numai ca ii e frica de maica-sa ca o sa afle de voi si atunci nu o sa ii mai dea voie sa iasa afara si chestii de astea.Ce sa spun eu... Iubirea pe ascuns e mai buna decat toatebafta porumbeilor