| Ropidox a întrebat:

Sa prezint problema in ordinea evenimentelor:
1.Acum vreo 6 luni am cunoscut o fata la un majorat,mi-a zambit toata seara mi-a spus ca sunt dragut ca ii place cum dansez,etc., totul bine, seara s-a terminat si nu s-a clarificat nimic.
2. Dupa 2 zile am vrut sa ii dau cerere de prietenie pe facebook si surpriza a fost ca mi-a dat block.(am ramas cu ideea ca asa a fost sa fie si in cele din urma m-am consolat cu ideea).
3. Dupa alte doua zile m-a vazut l-a liceu si m-a strigat, m-am dus la ea, pentru cateva secunde a ramas cu zambetul pe fata dand senzatia ca asteapta ceva(aici alt semn de intrebare) si am pupat-o pe obraz.
4.De atunci nu am mai vorbit, traind mereu din acel moment senzatia ca "face misto" de mine.
5.Acum cateva zile am trecut pe langa ea, iar ea era cu cateva colege, si am auzit ca spune : "Ce am dansat cu baiatul ala!"
Si aici mi s-a mai pus un semn de intrebare.
Precizez ca ea e o fata in permanenta glumeata si cu zambetul pe buze prin liceu si de aceea nu stiu ce sa cred.
Astept pareri despre ce poate inseamna acest comportament.Si daca as putea face ceva in aceasta situatie avand in vedere ca imi cam place fata.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca fata iti place, atunci asteapta ca ea sa vina la tine, sa-ti admire frumusetea si inteligenta, sa te sarute si eventual, ( de ce nu?) sa te invite la ea acasa.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este doar o fata care stie sa impuna respect atunci cand vrea dar si sociabila, daca vroia mai multe din partea ta sa fii sigur ca cerea, altceva?