Te bagi in seama cu ea fara rusine si o intrebi una alta. daca e pentru prima data cand vorbesti cu ea, sa nu o inviti din prima la o intalnire ca garantat o sa refuze. vorbiti cateva zile si dupa incerci. daca nu alta la rand .
Pai vezi daca nu ai stat la slujba? Trebuia sa iei Lumina si sa stai si la slujba pana dimineata, luai si tu Paste si pe urma puteai sa ciocnesti oualele de ea... pardon cu ea.
Si eu am o situatie la fel i-am trimis o poza cu paste ferici sa iubesti mai mult......si ia mia mulțumit dar si eu sunt mai rusinos sa vorbesc cu ea asa ca parerea mea ar fi sa te bagi in seama cu ea so întrebi ceva legat de scoala la ce materie se pricepe si tot asa nu poti sa o întrebi direct data te place sau nu la scoala ar trebui să vorbești mai mult cu ea chiar dacă are prieten sau nu cand vorbesti cu ea uitate direct la ea sa vezi daca se rusineaza daca da e posibil sa te placa.Asa mi-au zis si mie ceilnati.
Inainte sa ii dai mesaj, verifica de doua ori sa vezi daca ai scris corect si nu ai scris lucruri idioate, un sfat
Salut!
Dacă îți place de aceea persoana, scrie-i. Nu are absolut nimic sa se întâmple. Încearcă să nu o iei tare de la început. Scrie-i ceva și încearcă să vorbești cu ea. Daca le-a refuzat cererile prietenilor tai înseamnă că îi place de cineva si nu ii pasa de alți băieți. Poate tu esti norocosul. Oricum, vorbește cu ea fără frică.
Daca răspunde rapid atunci stai si vorbește cu ea mai multe ore. Încearcă sa fii cat mai politicos si sa scrii cat mai corect. Sa nu o întrebi lucruri intime.
Sanatate! Tine-ma la curent dandu-mi mesaj!
Mrs la fel încerc sa vb cu ea chit ca mi-e rusine )
În iubire lasă rușinea.