| AlEx_9074 a întrebat:

SA va povestec ceva.
Deci vara asta am cunoscut o fata adica o stiam dar nu vb niciodata cu ea,era mai mica ca mine cu un an,in scoala generala nu prea am bagat-o in seama.Dar in vara asta ma atras ceva la ea, i-am cerut nr de telefon am vb si apoi, am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna si m-a refuzat.Dar dupa o saptamana m-a chemat la ea la poarta si mi-a spus ca sa mai gandit si acum vrea sa fie impreuna cu mn.Eu inca o placeam mult si nu am ezitat si am sarutato, si asa am inceput relatia. Timp de 1 saptamana a fost perfect,amandoi eram fericiti,dar apoi mi-a spus ca chiar daca ma place mult si tine la mine vrea sa ne despartim, a spus ca ei ii place sa fie singura, si ca nu mai vrea prieten.Eu i-am spus sa se mai gandeasc dar a spus ca e gata.Ce sa fac? Mai e vreo sansa sa mai fim impreuna? PS: eu am 16 ani si ea are 15 in caz ca conteaza
Scuzati daca mai am greseli de gramatica.

Răspuns Câştigător
| Zeref a răspuns:

Ciudat ma.Serios.Singura explicatie ar fi aceea ca ea a avut o relatie anterioara si a suferit, iar faza cu hai sa fim iubiti, cred ca a incercat sa vada daca mai este in stare de o relatie.Dar a vazut ca apar iar sentimente s-a speriat si s-a inchis inapoi.Tu oricum nu ai nici o vina, dar sfatul meu este sa o lasi asa. Eventual mai poti vorbi cu ea prin telefon sau pe net, dar fara avansuri sau propuneri.Doar amici si nimic mai mult.Cred ca dupa ceva timp iti va propune ea usurel sa va vedeti mai des si imediat sa fiti impreuna.Asta daca vei mai simti ceva pentru ea pana atunci.Dar se intampla des la varsta voastra.Si da, varsta conteaza aici, este perioada in care se infiripa multe relatii si tot la fel de multe si deceptiile din dragoste. Daca ai una intre 14 - 17 te va ajuta mult pe viitor.
Mai mult nu stiu ce sa zic. Poate fi si teatru.Alegi din ce am zis, cam ce crezi ca se potriveste in situatia ta.
SucceS!

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fata si-a dat seama ca inca nu e pregatita pentru o relatie. Respect-o.

| Youcandoit a răspuns:

Probabil fata s-a simtit depasita de situatie, i-a fost frica sau poate nu a mai vrut sa aiba un prieten.
Asta e.S-a decis.Respect-o.